To je to što me zanima!

Stipi Mandaliniću pukli križni ligamenti, pauzira pola godine

Lijevi vanjski rukometaša Zagreba morat će pauzirati oko pola godine nakon što su mu u polufinalu SEHA lige s Vardarom popucali prednji križni ligamenti koljena
Vidi originalni članak

Stipe Mandalinić (21) teško je ozlijedio koljeno u utakmici polufinala SEHA lige protiv Vardara. Nakon detaljnih pretraga ustanovljeno je da su Stipi pukli prednji križni ligamenti koljena te će Zagreb bez svog glavnog lijevog vanjskog morati biti najmanje šest mjeseci.

Stipe se taman prije završnog turnira u Novom Sadu oporavio od ozljede šake, odigrao nekoliko minuta protiv Vardara, opalio par puta po golu i - ozlijedio se. Krivo je doskočio nakon jednog skok šuta i odmah se vidjelo da bi mogao biti teže ozlijeđen. Iznijeli su ga s parketa, poslije utakmice je šetao dvoranom, no zabrinuti izraz na njegovom licu dao je naslutiti da ga čeka duža pauza.

Stipe je ove sezone trebao biti glavni topnik Zagreba, no nikako nije imao sreće. Nakon brojnih sitnih ozljeda u ožujku je teže ozlijedio šaku, a ova teška ozljeda koljena ne samo da ga je izbacila iz momčadi za kraj aktualne sezone, nego i za početak iduće. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • geonosian2912 15.04.2014.

    Budućnost Zagreba i hrvatskog rukometa,nadam se da ovo neće ostaviti prevelike posljedice na njega,pogotovo na njegovu psihu jer je još uvijek jako mlad i ovo je veliki udarac za njega.Ozljede ligamenata su užasne i najbitnije da se posve oporavi i ne žuri s povratkom na teren,jer će ga želja sigurno vući.Sretno Stipe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare