To je to što me zanima!

Stipu prozivaju, on se ne javlja. Meč protiv Miočića želi i Lewis

'Borio sam se gotovo sa svima iz top 10. On bi bio novo lice za mene, nova krv, a vjerujem da bi ja bio veliki autsajder u tom meču. Tako mogu vratiti svojim fanovima', rekao je treći izazivač na UFC-ovoj ljestvici
Vidi originalni članak

Mislim da ne moram više ništa dokazivati i to je jedan od razloga zašto se želim boriti protiv Stipe Miočića u svom idućem nastupu. Vjerujem da bi to bio odličan ‘matchup’ za fanove, ali i za nas dvojicu. On je nekako više hrvač, ali i ja sam više hrvački orijentiran također. Bila bi to odlična, zabavna borba, rekao je u gostovanju kod Ariela Helwanija treći UFC-ov izazivač na teškaškoj ljestvici Derrick ‘Black Beast’ Lewis (35, 26-8-1).

PONUDA ZA STIPU Policajac je izazvao vatrogasca u UFC-u: Miočiću, želim taj meč

Borac iz Teksasa u posljednjem je meču završio bajku Chrisa Daukausa (32, 12-4) koji je već vidio borbu policajca i vatrogasca jer se želio boriti sa Stipom nakon pete pobjede u nizu u najjačem svjetskom kavezu, ali do nje nije došlo pa je to mjesto preuzeo Lewis koji ga je nokautirao u prvoj rundi.

– Posljednji meč mi je pomogao. Bila je to velika razlika u iskustvu, a ja sam napokon htio ući u tjedan uoči borbe, bez da si namećem pritisak. Osjećaj je bio sjajan. Planiram to nastaviti raditi do kraja karijere, jednostavno otići tamo i uživati – osvrnuo se ‘Black Beast’ na meč protiv Daukausa pa nastavio o mogućem okršaju protiv Miočića:

– Borio sam se gotovo sa svima iz top 10. On bi bio novo lice za mene, nova krv, a vjerujem da bi ja bio veliki autsajder u tom meču. Tako mogu svojim fanovima vratiti novac koji su izgubili mojom borbom protiv Ganea – zaključio je američki borac.

O BORBI IZ 2018. Ngannou se prisjetio: Te sam noći protiv Stipe naučio više nego u posljednje četiri godine

Podsjetimo, Stipe (39, 20-4) je posljednji put u kavezu bio u ožujku prošle godine kad je izgubio titulu teške kategorije protiv današnjeg prvaka Francisa ‘Predatora’ Ngannoua (35, 16-3). Francuz brani titulu protiv sunarodnjaka i privremenog prvaka Ciryla Ganea (31, 10-0) 22. siječnja, a ne zna se što se zapravo događa sa Stipom.

Na društvenim mrežama objavljuje fotografije s posla, borbe se i ne spominju, a rekao je da se namjerava vratiti. Samo je pitanje – kad…

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinezjapano 08.01.2022.

    Garantirano je ljut na onog shupka Dena koji mu daje mrvice, a u odijelu sa sigurne razdaljine gleda krv na kojoj zarađuje lovu da boli glava. Borci su nevažni i taj kolo vodi i određuje kome koliko.

  • mesarko 07.01.2022.

    Zanimljiv je Lewis al nema šta tražit protiv Stipe.

  • bedak11 07.01.2022.

    Svi ga zele jer je trenutno najlaksa borba a najbolje rangiran od svih osim od prvaka. Pobjedom nad njim sigurno dobivas borbu za titulu, a miocic je izan svog vrhunca, ni blizu vise onom borcu koji je obranio titulu 3 puta. Pitanje je ako ce se uopce vise boriti, iako vjerujem da bi htio. Svaki put kad to napisem me nakrcaju minusima jer je dobar ĆOVIJEK, HRVAT i KRŠČANIN, ali tako je kako je, svi gube borbu protiv vremena kad tad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare