To je to što me zanima!

Stiže 'majstor s loptom': Barca je pronašla zamjenu za Brava

Kao model modernog čuvara mreže Jasper ima izuzetno dobar tehnički aspekt igre (ono što po Guardioli nedostaje Hartu) što ga čini kompletnim golmanom
Vidi originalni članak

Pep Guardiola pokrenuo je pravi domino efekt u golmanskom svijetu. Prvo je u Cityju 'precrtao' dugogodišnju klupsku i reprezentativnu jedinicu Joea Harta koji mora potražiti novi klub.

> Ne podnose jedan drugog: Hart napustio trening zbog Guardiole <

To je otvorilo mjesto za prvog golmana 'plavaca' gdje Katalonac nema nikakvih dilema - želja je golman Barcelone, Čileanac Claudio Bravo. Taj transfer uskoro bi se trebao i službeno potvrditi jer je kapetan aktualnog reprezentativnog prvaka Južne Amerike stigao u Manchester.

Jasno je, Barcelona ne želi ostati samo na Marc-Andreu ter Stegenu koji se rotirao s Bravom do danas. Nijemac je branio u kupu i Ligi prvaka, dok je iskusniji Čileanac bio prvi golman u La Ligi.

'Blaugrana' također zna što želi, to je nizozemski golman Jasper Cillessen. Ajaxova škola i (uglavnom) prvi golman 'oranja' trebao bi uskoro potpisati za prvake Španjolske.

Kao model modernog čuvara mreže ima izuzetno dobar tehnički aspekt igre (ono što po Guardioli nedostaje Hartu) što ga čini kompletnim golmanom. Naravno, nogometne ideje i ukusi Barcelone i Guardiole uvelike su slični, stoga je ovaj transfer sasvim logičan.

Samo, Cillessen je svoju igru nogom prikazao u nekom drugom svjetlu sredinom prošle sezone...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strmi007 24.08.2016.

    pa to nisu istinee

  • biti 24.08.2016.

    Nekad su imali jednog Valdesa.. sad ce ih bit 2.. e zivote, limunova koro!

  • Seattle 24.08.2016.

    evo novog valdesa

Komentiraj...
Vidi sve komentare