To je to što me zanima!

Stiže RoPS: Sad više nema ni Djeda Mraza ni umjetne trave

Lokomotivu u slučaju prolaska u 3. pretkolu Europske lige čeka Vorskla Poltava, a domaćinstvo te utakmice klubovi bi mogli zamijeniti pa će se prva utakmica igrati u Ukrajini
Vidi originalni članak

Lokomotiva danas od 18 sati u Kranjčevićevoj igra uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv RoPS-a. Prije tjedan dana je u Rovaniemiju, gradu Djeda Mraza, završilo 1-1.

Finci su u završnici utakmice došli do remija, ali Lokomotiva je ipak bila bolja u prvom susretu.

- Na umjetnoj travi nam je svima bilo čudno i trebalo nam je vremena da bismo se prilagodili, no i usprkos nezgodnom terenu, mi smo zadržali dobar rezultat. Sad oni dolaze na naš teren, vjerujem u prolazak - rekao je Petar Bočkaj, koji je prije desetak dana u Lokomotivu došao iz zaprešićkog Intera.

Vorskla Poltava bit će protivnik “lokosa” u trećem pretkolu ako zagrebačka momčad prođe dalje. Moguće je da u tom slučaju bude zamjene domaćinstva, odnosno da se prvi susret igra u Ukrajini.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dinamo precko 21.07.2016.

    Sretno lokosi......

  • 21.07.2016.

    Trebaju nam pobjede da bu sljedeće godine imali 5 timova u Europi od toga 2 u LP i 3 u EL. Trenutno smo na 15 mjestu country coefficienta i trebamo tamo i ostati. Poseban doprinos može napravit Hajduk koji igra protiv tima iz Rumunjske koju smo sinoć pretekli na 15. poziciji pobjedom Dinama. Hajmo, Lokosi!! Hajmo, Rijeko!! Hajmo, Hajduče. I hajmo, Dinamo. Navijajte da gube u HNL-u, ali ne i u Europi. http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2017.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare