To je to što me zanima!

Ludnica na parkingu: Šarić je vodio navijanje i palio baklje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pobjednici ABA lige, košarkaši Cibone, vratili su se u ponedjeljak autobusom iz Beograda. Dočekalo ih je 100-tinjak navijača. Pjevali su pjesme i palili bengalke...
Vidi originalni članak

Igrači i stručni stožer Cibone vratili su se u Zagreb iz Beograda. Cibona je osvojila naslov regionalne ABA lige na završnom turniru u Beogradu. U finalu su bili bolji od Cedevite i prvi put u svojoj povijesti osvojili regionalnu ligu.

Na parkiralištu kod Draženovog doma košarkaše Cibone dočekalo je 100-tinjak razdraganih navijača. Upalili su i nekoliko bengalki i s igračima proslavili titulu. Navijači su pjevali, a igrači Cibone su im se spremno pridružili. Pritom su Cibonini igrači ostali goli do pasa, a jedan od najžešćih u fešti bio je Dario Šarić, koji je pjesmu poveo i nakon pobjede protiv Zvezde te dok je još trajala utakmica finala s Cedevitom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dočekali su nas s bakljama i pjesmom. To je ono što bi svaki igrač poželio - rekao je Dario Šarić na dočeku na parkirališti kod Draženovog doma. A onda su ga prekinuli navijači s kojima je uskoro započeo feštu.

Šarić je imao megafon kojim je pozivao navijače na pjesmu. Pritom je Dario, kao i neki igrači Cibone, zapalio bengalku i žestoko proslavio Cibonin povijesni naslov u regionalnoj ligi. Nastavak fešte je u utorak na Trgu.

- Ponosan sam na svoju momčad. Napravili smo veliki posao - rekao je kapetan Marin Rozić.

Hrvatska košarka pokorila je regiju. Cibona je na krilima čudesnog Darija Šarića nakon 11 godina u Hrvatsku donijela trofej regionalne lige. Posljednji i jedini hrvatski pobjednik bio je Zadar 2003. godine. Ovogodišnji finale u Beogradu bio je poseban. Svi su očekivali susret Zvezde i Partizana, ali Cibona i Cedevita pomrsili su im račune i borili se za titulu najboljeg u regiji.

Cibosi su proslavili naslov u Zemunu nakon nedjeljne pobjede protiv Cedevite, a klub poziva navijače na glavni zagrebački trg u utorak od 20 sati gdje bi se slavlje košarkaša Cibone trebalo nastaviti sa svirkom Baruna i Novih fosila.

Cibona se nakon slavlja s navijačima na Trgu bana Josipa Jelačića već u srijedu mora vratiti obvezama u prvenstvu. U Draženov dom stiže Zadar, a ulaznice za tu utakmicu prodaju se po populanoj cijeni od 10 kuna.

- Dođite i pozdravite osvajače ABA lige - poručuju iz Cibone.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Jednostavno HRVAT 29.04.2014.

    Pravi balkanci nema šta, zapalili si kuću svoju dabogda

  • elmatador88 29.04.2014.

    Ovo je najveći dokaz kolko su se Boysi raspali, ovo je bio trenutak di su mogli pokazat, evo tu smo, još nas ima, ovak bi izgledale atmosfere poslije maminja..moš mislit

  • ferplej_1 29.04.2014.

    Dario je pravi. Igra košarku s takvom voljom , već dugo nisam vidio takvog ne samo košarkaša nego sportaša uopće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare