Obavijesti

Sport

Komentari 104

Ludnica na parkingu: Šarić je vodio navijanje i palio baklje...

Ludnica na parkingu: Šarić je vodio navijanje i palio baklje...
31

Pobjednici ABA lige, košarkaši Cibone, vratili su se u ponedjeljak autobusom iz Beograda. Dočekalo ih je 100-tinjak navijača. Pjevali su pjesme i palili bengalke...

VIDEO

Igrači i stručni stožer Cibone vratili su se u Zagreb iz Beograda. Cibona je osvojila naslov regionalne ABA lige na završnom turniru u Beogradu. U finalu su bili bolji od Cedevite i prvi put u svojoj povijesti osvojili regionalnu ligu.

Na parkiralištu kod Draženovog doma košarkaše Cibone dočekalo je 100-tinjak razdraganih navijača. Upalili su i nekoliko bengalki i s igračima proslavili titulu. Navijači su pjevali, a igrači Cibone su im se spremno pridružili. Pritom su Cibonini igrači ostali goli do pasa, a jedan od najžešćih u fešti bio je Dario Šarić, koji je pjesmu poveo i nakon pobjede protiv Zvezde te dok je još trajala utakmica finala s Cedevitom.

Pokretanje videa...

PIXSELL VIDEO

- Dočekali su nas s bakljama i pjesmom. To je ono što bi svaki igrač poželio - rekao je Dario Šarić na dočeku na parkirališti kod Draženovog doma. A onda su ga prekinuli navijači s kojima je uskoro započeo feštu.

Šarić je imao megafon kojim je pozivao navijače na pjesmu. Pritom je Dario, kao i neki igrači Cibone, zapalio bengalku i žestoko proslavio Cibonin povijesni naslov u regionalnoj ligi. Nastavak fešte je u utorak na Trgu.

- Ponosan sam na svoju momčad. Napravili smo veliki posao - rekao je kapetan Marin Rozić.

Hrvatska košarka pokorila je regiju. Cibona je na krilima čudesnog Darija Šarića nakon 11 godina u Hrvatsku donijela trofej regionalne lige. Posljednji i jedini hrvatski pobjednik bio je Zadar 2003. godine. Ovogodišnji finale u Beogradu bio je poseban. Svi su očekivali susret Zvezde i Partizana, ali Cibona i Cedevita pomrsili su im račune i borili se za titulu najboljeg u regiji.

Cibosi su proslavili naslov u Zemunu nakon nedjeljne pobjede protiv Cedevite, a klub poziva navijače na glavni zagrebački trg u utorak od 20 sati gdje bi se slavlje košarkaša Cibone trebalo nastaviti sa svirkom Baruna i Novih fosila.

Cibona se nakon slavlja s navijačima na Trgu bana Josipa Jelačića već u srijedu mora vratiti obvezama u prvenstvu. U Draženov dom stiže Zadar, a ulaznice za tu utakmicu prodaju se po populanoj cijeni od 10 kuna.

- Dođite i pozdravite osvajače ABA lige - poručuju iz Cibone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...