To je to što me zanima!

Što je s Hrvatima? Novi trener Southamptona poručio igračima 'Ne budete li bolji, nećete igrati'

Oršić i Ćaleta-Car nisu bili ni na klupi Southamptona u tri uzastopne utakmice. Očito je kako ni nedavno otpušteni Jones ni novi trener Southamptona ne računaju na Hrvate
Vidi originalni članak

Za Mislava Oršića (30) transfer u Southampton bio je ostvarenje sna. Prešao je u Premier ligu, najpopularniju ligu na svijetu gdje je konkurencija opaka. 

Međutim, i sam Oršić ostao je iznenađen koliko je velika konkurencija. Hrvatski reprezentativac u kratkom je razdoblju ispao iz planova Nathana Jonesa, koji je nedavno dobio otkaz na poziciji trenera Southamptona.

Naslijedio ga je Ruben Selles (39), donedavni pomoćnik koji je vodio i B momčad Southamptona za koju je, nažalost, jedno vrijeme igrao i Oršić. Međutim, ni Selles ne računa ozbiljno na Oršića, kao ni Duju Ćaleta-Cara (26). Hrvati već treću uzastopnu utakmnicu nisu bili ni na klupi 'svetaca'.

O TRANSFERU U 'SVECE' Oršićev menadžer: Da možemo vratiti vrijeme, Mislav bi ostao u Dinamu. Sad nema povratka OPORAVLJAJU SE OD KATRA Mjesec dana do okupljanja pola 'vatrenih' ne igra u klubovima!

Jacob Tanswell, novinar koji je posebno prati Southampton za The Ahtletic, tvrdi da Selles "reže" svlačionicu i da je nekim igračima već rekao da mogu spakirati kofere i tražiti budućnost negdje drugdje.

- Selles se izjasnio da neki igrači moraju biti bolji ili da neće više igrati do kraja sezone s obzirom na to da je čak 30 igrača u sastavu - piše u tekstu The Athletica.

Uzevši u obzir dobivenu minutažu, mnogi navijači Southamptona smatraju da su među njima Oršić i Ćaleta-Car. 

NAKON SMJENE TRENERA VIDEO Navijači Southamptona primijetili promjenu kod Oršića

Iako Selles izabran kao privremeno riješenje na klupi Southamptona, ovaj 39-godišnjak je izrazito ambiciozan, pa je tako u petak pred engleskim novinarima rekao da želi biti stalni trener kluba. Nakon sjajne pobjede protiv Chelseaja možda i postane.

POGLEDAJTE VIDEO: MURAL POSVEĆEN ĆIRI BLAŽEVIĆU

Idi na 24sata

Komentari 65

  • peroprco 21.02.2023.

    Tko je vlasnik kluba čudno da su ga uopće kupili,zavist istočnog susjeda

  • cupi cupi 21.02.2023.

    Pa tamo ima igrača eto za sada 30 konkurencija je to, nije to kokošinjac HL malo više treniraš i najbolji si u ligi ne samo u Dinamu, pojačaj Mislave, pojačaj treninge kada dobiješ šansu onda je iskoristi  

  • dtoma910000@gmail.com 21.02.2023.

    Jesu dosadni ovi ajdugovi dnovinari,kaj vas briga dal Orsic igra ili ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare