To je to što me zanima!

Što kažete, arsenalovci? Stari lisac Wenger produžio ugovor

Wenger i Stan Kroenke održali su privatni sastanak na tajnoj lokaciji u ponedjeljak, a detalji dogovora iznijeti su pred upravni odbor već danas. Službeno priopćenje klub bi mogao poslati sutra
Vidi originalni članak

Arsene Wenger ostaje u Arsenalu i potpisat će novi dvogodišnji ugovor, saznaje Goal.

Budućnost Francuza bila je vrlo neizvjesna uoči finala FA kupa protiv Chelseaja. Arsenal je unatoč predviđanjima izašao kao pobjednik iz tog dvoboja, a čini se kako je to osiguralo Wengeru novi ugovor londonskom klubu.

Upravni odbor nije bio usuglašen oko ostanka 67-godišnjeg Francuza, ali Wenger će ipak ostati u klubu s istom plaćom.

Wenger i Stan Kroenke održali su privatni sastanak na tajnoj lokaciji u ponedjeljak, a detalji dogovora iznijeti su pred upravni odbor već danas. Službeno priopćenje klub bi mogao poslati sutra.

Wenger je navodno već dao intervju Arsenalovom medijskom timu, a struktura kluba ostat će nepromijenjena i iduće sezone. 

Dan nakon osvajanja FA kupa, na svom službenom Twitteru, Bayern München se ponovno narugao klubu kojem je u dvije utakmice ove sezone zabio 10 golova:

- Postoji li ikakav način da se pobjednik FA kupa plasira u Ligu prvaka?

Dodajmo i kako Vincenzo Montella ostaje trener Milana do 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 30.05.2017.

    Arsenal je klub koji proizvodi igrace i tako funkcioniraju,tako da je Wenger stvoren za njih. Svakako ne los trener

  • Gunersss_ 30.05.2017.

    Ljudi ne shvacaju da problem arsenala nije Wenger,VEC KROENKE,predsjednik koji ne daje za pojacanja a Wenger je tu samo da to sve nekako opravdava! Pa da je predsjedniku do trofeja,davnih dana bi Wenger bio bivsi! OSTAJE NAM DA SE NADAMO 15 godinu zaredom da ce doci napokon pravi napadac,tipa Lacazette i jos dva tri jaca imena,eto nadam se po petnaesti put!

  • simunicevdom 30.05.2017.

    Bas mi je drago ono svi ga tjeraju a gazde kazu malo morgen. U svakom drugom klubu bi izbacili sve do jednog. Ali ipak kazem meni se ovo svidja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare