To je to što me zanima!

Kaos na klupi Italije: Pa što ću ti ja, uvedi napadača Insignea!

LORENZO INSIGNE je vjerojatno najbolji talijanski igrač ove sezone, a protiv Švedske u baražu nije igrao niti sekunde. Što o toj odluci izbornika Venture misli legendarni De Rossi vidjelo se na San Siru. Usred utakmice
Vidi originalni članak

Snažan potres uzdrmao je Italiju u ponedjeljak navečer nešto poslije 22 i 30. Srećom, ovaj se ne mjeri Richterovom ljestvicom nego samo - suzama.

Talijani su u šoku od kojeg se dugo neće oporaviti, njihova nogometna reprezentacija neće igrati na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji i to je prvi Mundijal kojeg propuštaju poslije 1958.! Švedska je izdržala na San Siru iz ukupnih 1-0 izborila svjetsku smotru.

Kapetan Gigi Buffon tako je završio reprezentativnu karijeru u suzama, s njim sigurno u mirovinu odlaze i veterani Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli i Daniele De Rossi.

Naravno, papire će dobiti i očajni izbornik Gian Piero Ventura koji je uspio izvesti ovo čudo. Kako i ne bi, 69-godišnji izbornik koji je u karijeri vodio tek prosječne talijanske klubove, držao je na klupi u ovom trenutku najboljeg talijanskog ofenzivca Lorenza Insignea, igrača Napolija.

Dao mu je samo 14 minuta u prvoj utakmici jer se nije uklapao u suviše opreznu formaciju 3-5-2. Da je to promašena odluka sugerira i reakcija Danielea De Rossija, kapetana Rome, koji je na klupi za rezerve usred utakmice pri 0-0 na San Siru sugerirao pomoćniku da ubaci Insignea u igru umjesto njega.

Naime, Ventura je htio ubaciti defenzivnog veznjaka pri 'mrtvom' rezultatu. Danieleu to nije bilo jasno.

- Zašto bih, dovraga, ja trebao igrati? Pa ne treba nam remi, moramo pobijediti - urlao je De Rossi pomoćniku.

VIDEO

Istini za volju, De Rossi nije ušao, Ventura je ubacio Bernardeschija koji igra istu poziciju kao i Insigne. Ostao je tvrdoglav, bez Svjetskog prvenstva, posljedično i posla...
 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • alcapone123 14.11.2017.

    Bravo De Rossi...

  • 14.11.2017.

    Pitali Rossija šta i kako?! ha, ha.... ovo je fantastično

  • IvanRadošević_1 14.11.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare