To je to što me zanima!

Što mu je premijer savjetovao? Dalić se sastao s Plenkovićem na dan utakmice s Japanom

Premijer je na Svjetsko prvenstvo stigao na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija. Prošlu utakmicu protiv Belgije, pak, uživo je pratio predsjednik Zoran Milanović
Vidi originalni članak

Oko dvije do tri tisuće navijača, procjena je, nosit će hrvatske nogometaše danas od 16 sati u osmini finala Svjetskog prvenstva protiv Japana. A među njima će biti i premijer Andrej Plenković koji je stigao u Katar.

AKO DOĐE DO PENALA... Mister 100 posto! Lovro Majer nikad nije promašio penal. Evo lista naših najboljih izvođača POSLUŠAJTE PJESMU Dijele se tekstovi: Ovo je nova hrvatska navijačka pjesma koja će se oriti protiv Japana... RECEPT ZA JAPANCE Veliki obrat: Dalić promijenio pobjednički sastav u zadnji čas!

Plenković se na dan utakmice sastao s izbornikom Zlatkom Dalićem, a na utakmicu je stiglo i nekoliko ministara; potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović. Stigao je, također, i Plenkovićev sin Mario.

Premijer je na Svjetsko prvenstvo došao na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija. Prošlu utakmicu protiv Belgije, pak, uživo je pratio predsjednik Zoran Milanović.

LOVREN SE SPUSTIO MEĐU NAVIJAČE PRIJE TEKME:

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Truth69 05.12.2022.

    Anemy: Zlatko samo da te potsjetim da lovu svejedno dijelimo bez obzira dokle dogurali. Zlatko: a stadioni za cijepljenje? Anemy: ne brini, to ce ofce sve platiti, vec smo pripremili teren i ne bune se hehe...

  • 05.12.2022.

    Sta drugo komentirat osim: buahaha!!!

  • Car Mrgud 05.12.2022.

    Maknuste mi komentar u kojem sam napisao da je Katar trenutno najzagađenije mjesto na Zemlji, a da će Zagreb barem nakratko prodisati...nikog nit vrijeđao nit lagao,, ali kakve su vaše insiunacije da ste to maknuli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare