To je to što me zanima!

Stoičkov: Ja bih u Dinamo doveo pojačanja iz Barce!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik Barcelone obećao mi je da mogu dovesti nekoliko talentiranih klinaca iz Barcelone, rekao je Hristo Stoičkov koji je ponuđen Dinamu
Vidi originalni članak

Želio bih doći u Dinamo. Nemam ništa protiv. To bi za mene bio pravi izazov, izjavio je Hristo Stoičkov (44).
Legendarni bugarski nogometaš ponuđen je Dinamu i braća Mamić razmišljaju o njemu.
- Na razne načine nudi nam se stotinjak stranih trenera - rekao je prije nekoliko dana Zoran Mamić.
Među njima je i Stoičkov.
- Imam ponude i iz Emirata, ali to me ne zanima. Znam puno o Dinamu, o hrvatskoj ligi, sve pratim, znam i jezik, a i mentalitet je vrlo sličan onome u Bugarskoj. Zato mislim da bi posao u Dinamu za mene bio pravi izazov - kaže Stoičkov.
Braća Mamić uzeli su "time-out" te pregovaraju i s drugim trenerima. Plus za Stoičkova mogao bi biti njegove dobre veze u Barceloni. Njegova ideja je da igrači koji nisu uspjeli ili koji moraju na posudbu dođu u Dinamo.
- Ako imaš prave ljude iza sebe onda je sve moguće. Mogao bih sa sobom u Dinamo dovesti i nekoliko talentiranih igrača iz Barceloninog omladinskog pogona. Imam takvo obećanje predsjednika Barcelone Sandra Rosella - rekao je Stoičkov.
Bugarin je veliki prijatelj sa Rosellom i ta kombinacija vrlo je izgledna. No Stoičkov je čvrstog stava i pitanje je žele li Mamići kraj sebe takvog trenera. Bugarin u uredu ima slike Isusa, Maradone i sebe, a dok je igrao u Barceloni izjavio je:
- Postoje dva Isusa, jedan je na nebu, a drugi igra u Barceloni.
U igri je i Vahid Halilhodžić, bivši trener PSG-a i Lillea te nekadašnji izbornik Obale Bjelokosti. Kontakt s 58-godišnjakom uspostavljen je prije nekoliko dana.
- Da, Mamići bi htjeli Vahida. Pregovaraju nekoliko dana - potvrdio nam je izvor blizak Vahinoj obitelji.
Priča se i o angažmanu Josipa Skoblara, kojemu je “Dinamo uvijek opcija”, no ima posao u Marseilleu. Iz Dinama su ipak poručili da gledaju u drugom smjeru i da ih ne zanima Hristo Stoičkov.

VODIO BUGARSKU I CELTU VIGO
Od 2004. godine do 2007. bio je izbornik bugarske reprezentacije, a tijekom 2007. godine nekoliko mjeseci vodio je španjolski klub Celtu Vigo. 2009. godine preuzeo je kormilo južnoafričkog kluba Mamelodi Sundowns.

NATJERAVAO SUCE, TUKAO SE NA UTAKMICI
Stoičkov je bio poznat kao problematičan tip. Često je bio nervozan i njegovo ga je ponašanje tijekom karijere dovodilo u probleme. Sa 19 godina nakratko su ga izbacili iz bugarskog nogometa zbotg sudjelovanja u tučnjavi tijekom utakmice bugarskog kupa. U Barceloni je naganjao suce po travnjaku pa je zaradio dvomjesečnu suspenziju.

JEDINO HRISTO ZNA KAKO ZAUSTAVITI MESSIJA
Za mene su nekoć govorili da me se može zaustaviti samo s pištoljem. Danas je potrebna strojnica da bi zaustavili Lea Messija.

"POSTOJE DVA KRISTA, ONAJ NA NEBU I JA"
Koliko je egocentičan potvrđuje i izjava Stoičkova dok je igrao za Barcelonu. Hristo, čije ime u Bugarskoj znači Krist, rekao je:
- Postoje samo dva Krista. Jedan igra u Barceloni, a drugi je na nebesima.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Roxor 13.08.2010.

    braća mamići odlazite iz svetinje!!!!!!!!!!!

  • glupavi 13.08.2010.

    mujo,haso,ibro,stipe,jozo,krešo,franjo,meho,đon,piter,miler,hasan....to vam je redosljed slijedećih upitnika dinamovih trenera.....

  • Mattman21 13.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare