To je to što me zanima!

Stoičkov: Messija se može zaustaviti tek strojnicom

Hristo Stoičkov, legendarni bugarski nogometaš, a danas kontroverzni trener, oduševljen je Leom Messijem i igrama svog bivšeg kluba Barcelone...
Vidi originalni članak

Messi je proteklog tjedna, nakon četiri gola Arsenalu u uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka, zabio i prvi gol Real Madridu u subotnjem El Clasicu u sklopu 31. kola španjolskog prvenstva, u 2-0 pobjedi Barcelone na Santiago Bernabeuu i tako potvrdio status najboljeg nogometaša današnjice. Stoičkov je 1994. godine odveo Bugarsku do polufinala Svjetskog prvenstva, a njegove su izvedbe tadašnjeg talijanskog izbornika Arriga Sacchija natjerale da slikovito opiše kako je Bugarina moguće zaustaviti samo pištoljem. Sada je Stoičkov za Messija upotrijebio još slikovitiju usporedbu.
- Jednom su za mene rekli da me mogu zaustaviti samo pištoljem, ali danas je potrebna strojnica kako bi se zaustavio Messi - rekao je Stoičkov za bugarski dnevnik Dneven Trud.
Bugarski je velikan dao i svoj osvrt na "El Clasico".
- Što da komentiram? Neki su udarali kao magarci, a drugi su igrali nogomet. Novac ne igra nogomet. Realove stotine milijune eura nisu bili dovoljni niti za jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nevidljiv_ca 12.04.2010.

    Zar neko misli da ce Barcelona biti prvak Spanjolske?????Ima se jos igrati i molim vas nemojte kasnije pokunjene glave da hodate!A ovaj Phedercic je najsebicniji nogometas kojeg sam vidio u svome zivotu, on je prosjecan igrac nista bolji od Olica.

  • Kiri 12.04.2010.

    Jesu li toliko prigovarali i Abramovicu kad je ulagao u Chelsea?

  • v3c 12.04.2010.

    e da bosnia nisam te pitao di si bio u subotu? nisi nešto pisao? ;)...svi pitali za tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare