To je to što me zanima!

Stoičkov: Sramota, ne možete slati policiju na nedužne ljude

Pa ne možete slati policiju da tuče nedužne ljude. Vlado Španjolske, vi ste totalna sramota i zato ćete završiti tamo gdje zaslužujete, odvojeni od ostatka svijeta, poručio je Hristo Stoičkov
Vidi originalni članak

Legendarni Bugarin, nekad velika zvijezda Barcelone, Hristo Stoičkov, na glasu je kao čovjek bez 'dlake na jeziku' i nije nikakvo iznenađenje što je odlučio komentirati ružne scene iz 'njegove' Katalonije. Posebno se okomio na potpredsjednicu vlade Sorayu Saenz de Santamariju.

- Pa njen djed je bio Frankist, otac također, ona je isto na tom putu... I ona će odlučivati što smijemo raditi?! Molim vas, dajte ostavku! Pa ne možete slati policiju da tuče nedužne ljude. Vlado Španjolske, vi ste totalna sramota i zato ćete završiti tamo gdje zaslužujete, odvojeni od ostatka svijeta - izravan je Stoičkov.

Barcina legenda i u igračkim danima slavila je s katalonskom zastavom u finalu Lige prvaka 1992.

- Ma tada nisam ni znao što to znači, a prije ili kasnije bit će ono što mora biti, ali ne na ovaj način - zaključio je Bugarin očito aludirajući na nezavisnost Katalonije.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 03.10.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • simunicevdom 03.10.2017.

    Ne prdi

  • rokoxy1 03.10.2017.

    Netreba tuc Narod treba im dati ako ne da se odjele nek sami imaju svoj budzet i Slobodu, izlaze iz spanije ualze u europu neznam ... Kako bilo da bilo netreba na Silu. mozda bi bilo dobro za buducnost da Presednik Spanije podnese Ostavku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare