To je to što me zanima!

Stoper je, a zabio nam je dva gola? Ajmo ga odmah kupiti...

MAKEDONAC Nogometaš Vardara Darko Velkovski na korak je do Dinama. Spominje se cijena od dva milijuna eura za talentiranog 21-godišnjeg stopera
Vidi originalni članak

Ako je u stanju u Maksimiru doći iz obrane i zabiti dva gola Dinamu, jedan s više od 30 metara a drugi efektno petom, onda je valjda dovoljno dobar i da igra za Dinamo. Tom se logikom u Plavom salonu vode kad je riječ o Darku Velkovskom.

Talentirani 21-godišnji stoper, koji može igrati i zadnjeg veznog, velika je želja Dinamove struke. Još je pet dana ostalo za realizaciju transfera koji bi donijeli dodatnu kvalitetu “modrima” u pokušaju da dođu do europskog proljeća, a procjena je da bi igrač Vardara mogao pomoći. Bez obzira na to što Cico Kranjčar već ima Sigalija, Benkovića, Schildenfelda, Leškovića... Uostalom, Šifo je cijelo ovo ljeto između ostanka i povratka u Panathinaikos, možda se i tu opet nešto “kuha”, pa bi mladi Makedonac stigao kao zamjena za iskusnog hrvatskog reprezentativca.

Naravno, kod kupovanja mladih i ne potpuno afirmiranih igrača uvijek postoji i opcija koja se zove “parkiranje u Lokomotivi”. Međutim, čini se da ovog puta od toga neće biti ništa. Velkovski je 21-godišnjak s više od stotinu utakmica u makedonskom prvenstvu, igrač koji je prošao sve makedonske mlađe selekcije, a ima i tri nastupa za A reprezentaciju. Uostalom, makedonski mediji barataju cifrom od dva milijuna eura odštete, što definitivno govori da Dinamo s Velkovskim računa odmah, za Ligu prvaka.

- Ovaj posao još je jedan dokaz trgovačke genijalnosti Zdravka Mamića, koji je ponovno mladog igrača pretvoriti u europsku superzvijezdu - pišu makedonski mediji, uz dodatak kako je ovo dobar posao i za Vardar, koji ga je od Rabotničkoga kupio za 150.000 eura.

Ima Dinamo i čovjeka za vezu, trener Vardara Goce Sedloski zadržao je kontakte u Maksimiru te sigurno može pomoći...

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 27.08.2016.

    http://www.transfermarkt.com/statistik/vertragslosespieler Koliko tu ima besplatnih igrača, ali normalno da se ne želi ništa uložiti. Ima sigurno igrača koji bi došli u Dinamo pošto igra u lp-a.

  • Sandokan Janosik 27.08.2016.

    Ma gledaj Dinamo je za HNL space shuttle a za europu fićo. Još puno puno novca treba transferirati i uložiti da bi fićo postao space shuttle i u Europi.

  • Exterminator 27.08.2016.

    Fuckas pojačanja ako nisu provjereni igrači za min 5 milja i gore ...govorimo o nogometašima tipa J Soriano i M Hinteregger iz RBS i takvima , imate love dovedite ih ako želite prezimiti u Evropi....Lyon nije ništa posebno ali za Dinamo sa ovakvim igračima je avion

Komentiraj...
Vidi sve komentare