To je to što me zanima!

Stradao kao Eduardo: Divljak mu slomio nogu na dva dijela!

Zochu je pukla noga na dva mjesta, stradale su potkoljenica i fibula, a start je još gori od onog Martina Taylora nad našim Eduardom da Silvom. Sudac je odmah dotrčao do Urapuce i dao mu crveni karton
Vidi originalni članak

Utakmica 21. kola bolivijskog prvenstva između Royal Parija i Bloominga (3-2) imala je ružan epilog. Domaći igrač Katuary Urapuca je u 78. minuti na centru neoprezno stao na nogu Mateu Zochu koji je bio u kretnji i noga pod pritiskom Urapuce jednostavno nije izdržala.

Zochu je pukla noga na dva mjesta, stradale su potkoljenica i fibula, a start je još gori od onog Martina Taylora nad našim Eduardom da Silvom. Sudac je odmah dotrčao do Urapuce i dao mu crveni karton, a njegov nepromišljeni start toliko je razljutio Zochove suigrače da je umalo došlo do sveopće tučnjave.

Pogledajte video:

 

Ozlijeđeni Zoch neće moći igrati najmanje osam mjeseci, a pravo je pitanje hoće li se uopće moći vratiti nogometu. Nervoza se nakon tog starta uvukla u igrače pa smo do kraja mogli vidjeti još dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani pa je susret završen s 19 igrača na travnjaku.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • toxa 02.05.2019.

    Ovo je za zatvor a ne crveni ali ZATVOR. Ovo je ubiti covjeka

  • maka0507 02.05.2019.

    ovakvima treba dozivotno zabranit igrat

  • 02.05.2019.

    a Bolivija ,visoko podneblje,malo kisika u mozgu...možda žuti karton.

Komentiraj...
Vidi sve komentare