Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Stradao kao Eduardo: Divljak mu slomio nogu na dva dijela!

Zochu je pukla noga na dva mjesta, stradale su potkoljenica i fibula, a start je još gori od onog Martina Taylora nad našim Eduardom da Silvom. Sudac je odmah dotrčao do Urapuce i dao mu crveni karton

Foto: Youtube/Screenshot
13 komentara

Utakmica 21. kola bolivijskog prvenstva između Royal Parija i Bloominga (3-2) imala je ružan epilog. Domaći igrač Katuary Urapuca je u 78. minuti na centru neoprezno stao na nogu Mateu Zochu koji je bio u kretnji i noga pod pritiskom Urapuce jednostavno nije izdržala.

Foto: Youtube/Screenshot

Zochu je pukla noga na dva mjesta, stradale su potkoljenica i fibula, a start je još gori od onog Martina Taylora nad našim Eduardom da Silvom. Sudac je odmah dotrčao do Urapuce i dao mu crveni karton, a njegov nepromišljeni start toliko je razljutio Zochove suigrače da je umalo došlo do sveopće tučnjave.

Pogledajte video:

 

Ozlijeđeni Zoch neće moći igrati najmanje osam mjeseci, a pravo je pitanje hoće li se uopće moći vratiti nogometu. Nervoza se nakon tog starta uvukla u igrače pa smo do kraja mogli vidjeti još dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani pa je susret završen s 19 igrača na travnjaku.

 

Naši partneri pišu
Message