To je to što me zanima!

Strahonja: Bebek je odsudio bez greške! Penal nije postojao...

On i njegov tim bili su vrlo homogeni i uvjerljivi, ujednačenim kriterijem kupili su povjerenje igrača i stožera. Iskustvo koje ima i koje je gradio kroz 20 godina prikazao je i u ovoj utakmici, pohvalio je Strahonja Ivana Bebeka
Vidi originalni članak

Igrač je u rotaciji držao ruku uz tijelo u prirodnom položaju. Ispravna je odluka da to nije za kazneni udarac, iskomentirao je Mario Strahonja u HRT-ovoj emisiji Stadion spornu situaciju iz derbija Hajduka i Dinama na Poljudu u subotu (1-2).

ANKETA: SUDITI ILI NE? Bebek hrabro kaže 'nije penal': Je li Dinamo oštećen u derbiju?

U 18. minuti, podsjetimo, Oršić je pogodio Jradija u ruku u kaznenom prostoru, a Bebek je i nakon dodatne provjere ostao pri prvotnoj odluci da nema materijala za kazneni udarac.

- On i njegov tim bili su vrlo homogeni i uvjerljivi, ujednačenim kriterijem kupili su povjerenje igrača i stožera. Iskustvo koje ima i koje je gradio kroz 20 godina prikazao je i u ovoj utakmici. Odsudio je bez pogrešaka, mirno i staloženo, bilo je lijepo gledati ovaj derbi - hvalio je Strahonja sve aktere na Poljudu.

Bebeku je to bio čak četvrti derbi zaredom koji je sudio, a kako je odsudio, govori i činjenica da ni hajdukovci ni dinamovci nisu poslije utakmice spominjali suđenje.

Međutim, Riječani se imaju na što tužiti jer su, prema Strahonji, u Osijeku, gdje su izgubili 0-3, oštećeni za kazneni udarac u 65. minuti kada su u kaznenom prostoru Bočkaj i Andrijašević završili na podu prilikom borbe za loptu i međusobnog udarca.

ARSENIĆ ZARADIO CRVENI Bjelica 'razbio' Rijeku u debiju! Osječani utrpali čak tri komada

- Andrijašević je prvi došao do lopte i sudac Matoc trebao je dosuditi kazneni udarac za Rijeku. Morao je i iskoristiti VAR.

Malo ranije, u 52. minuti, pak, Strahonja smatra da je Matoc morao isključiti Ercega kojemu je "oprostio" drugi žuti karton.

- Riječ je bila o neopreznom startu, gaženju, i trebalo ga je opomenuti.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 15.09.2020.

    Procitaj clanak do kraja.

  • odcentramalonadesno 15.09.2020.

    Da je bilo 1 : 1, za Strahu bi penal bio čist kao suza. Beusanova škola !

  • ForzaFiumeFOF 15.09.2020.

    aaaaaa barba Matoc. Ništa ne pišete da je oštetio moju Fiume za penal i drugi žuti Ercegu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare