To je to što me zanima!

Strahonja: Danilo je prvi došao do lopte, no kasnije je trebao dobiti 'školski' žuti karton...

Naravno da mi gledamo srcem ovu utakmicu, ali ovdje je ipak Danilo došao prvi do lopta, kasnije je došlo do kontakta, rekao je Strahonja o potencijalnom isključenju brazilskog braniča
Vidi originalni članak

Utakmicu između Hrvatske i Brazila sudio je Englez Michael Oliver. Iskusni sudac iz Premiershipa odradio je odlično svoj posao, iako je bilo malih zamjerka s obje strane. Evo kako je suđenje u četvrtfinalu SP-a prokomentirao HRT-ov sudački ekspert Marijo Strahonja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HRVATSKA JE U POLUFINALU:

- Bio je dobar. Teško upravljiva utakmica, nimalo lagana. Znamo na što su spremni Brazilci u smislu provokacije. Naši su to dobro branili. Znali su što ih očekuje. Bili su pripremljeni psihički i fizički - rekao je Strahonja pa dodao:

- Sad se svi kartoni brišu. Svi su na 'nuli'. Tako da definitivno imamo benefit u tom dijelu. Bilo je graničnih situacija, ali bilo je to dobro suđenje.

STRANI MEDIJI NAKON BRAZILA: 'Za loptom trče 22 igrača 120 minuta i onda Hrvati pobijede' Brazilci: Naši snovi su srušeni... DOK "VATRENI" SLAVE Selecao zaplakao nakon ogleda s Hrvatskom. Neymar slomljen

Situacija u kojoj je Danilo dobio žuti karton zbog visoko podignute noge prema glavi Juranovića?

- Naravno da mi gledamo srcem ovu utakmicu, ali ovdje je ipak Danilo došao prvi do lopta, kasnije je došlo do kontakta, ali ovo je žuti karton i samo žuti karton.

O potencijalnom penalu za Brazilce početkom drugog dijela...

- Ispravna odluka. Juranović je bio u kontaktu s Neymarom, njegova ruka bila je prirodna u odnosu na pokret tijela. On ne vidi gdje pada lopta. Ima sudaca koji bi to svirali... Međutim, u konačnici to je ispravna odluka.

REAKCIJE POLUFINALISta Petko: Tata rekao da ću zabiti? Da ga slušam češće... Oršić: Ako sad ne prodamo Livija, nećemo! U STUDIJU HTV-a Jeličić je zaplakao: Ma platit ću kaznu. Mali smo, al smo je*eni!

U drugom poluvremenu, 'vatreni' su tražili novo isključenje. Ovog puta zbog prekršaja već 'požutjelog' Danila nad Vlašićem.

- Danilo je napravio prekršaj u obećavajućoj situaciji. Međutim, ipak je to na centru. Školski žuti karton, ali možemo mu dati za pravo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 09.12.2022.

    Čuj ovoga...Danilo prvi došao do lopte? Koliko sam ja vidio Juranović je odbio loptu glavom a ovaj na njega high kickom.

  • CroUkrajinac 09.12.2022.

    Ovo je za zatvor

  • Mullum 09.12.2022.

    Neću se cijepiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare