To je to što me zanima!

Strahonja objasnio: Jović inače dobro sudi, ali imao je previd. To je bila pogrešna odluka suca

Gol je opravdano poništen, radi se o minimalnom zaleđu ramena. Ovo smo vidjeli pomoću virtualnog zida, ali suci u VAR sobi nemaju taj software, objasnio je odluku sudaca u Gorici sudački ekspert
Vidi originalni članak

Imamo posla, kao i svako kolo. Međutim, treba reći da je suđenje bilo bolje nego u prvom kolu. Imamo jednu ozbiljniju pogrešku iz Pule, ali generalno - miks starih i novih sudaca love ispravan pravac, započeo je HRT-ov sudački ekspert Marijo Strahonja o drugom kolu nove sezone Supersport HNL-a u emisiji 'Stadion'.

Na otvaranju kola Varaždin je u Puli slavio protiv Istre 2-1 (0-0), a sudio je Fran Jović i nakon pregleda snimke odlučio kako postoji penal pri kontaktu domaćeg golmana Majkića i Posavca iz Varaždina.

POGLEDAJTE SAŽETAK VAR je radio i odmogao Istri: Preokret Varaždina u 6 minuta

-  Inače je dobar sudac, a u ovom dvoboju je imao jedan previd. Kontakt postoji, ali ne vidimo da je vratar srušio igrača, igrač se svjesno sapleo u igrača i inicirao kontakt. Mislim da je ovo pogrešna odluka suca - objasnio je.

Nakon njih su u subotu po velikoj vrućini u Gorici igrali istoimeni domaćin protiv Šibenika, a utakmica je završila 0-0 nakon što je poništen gol Anthonyja Kalika.

 

- Gol je opravdano poništen, radi se o minimalnom zaleđu ramena. Ovo smo vidjeli pomoću virtualnog zida, ali suci u VAR sobi nemaju taj software. Kad se povlači linija, mora se paziti na ispravno potezanje linije, zato je i tako dugo trajalo - objasnio je Strahonja odluku suca Čuline

Dinamo je s 1-5 (1-3) razbio Slaven u Koprivnici, a 'farmaceuti' su dobili penal u prvom napadu, a prema Strahonji je sudac ispravno odlučio. Posljednju utakmicu kola igrali su Lokomotiva i Osijek (2-1) na Kranjčevićevoj, a tu nije bilo komentara.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 27.07.2022.

    Koliko je ovaj strahonja nelogičan i inovativan . Ova izjava : "Inače je dobar sudac, a u ovom dvoboju je imao jedan previd. Kontakt postoji, ali ne vidimo da je vratar srušio igrača, igrač se svjesno sapleo u igrača i inicirao kontakt." Konstatirati da kontakt postoji ali igrač koji nakon kontakta pada je sam sebe " svjesno sapleo" u zraku." Ako je i od Strahonje previše je

  • debely 26.07.2022.

    Strahonja kod komentara uvijek favorizira Hajduk,da se dodvori,jer Bruno Marić zna kako se prođe ako sudiš pravedno, Bebek Ivan,ako kažeš istinu.Nažslos Hajduku niti ti elementi nemogu pomoć u osvajanju HNL-a.Kup su osvojili na poguranacjer se ne pamti da se polufinale i finale igralo na ovaj način.Pokušaji Hajduka da kupovinom sudaca govori da ne biraju sredstva da na prevaru dođu do pobjede.

  • Antitovar *_909 26.07.2022.

    Strahonja i expertiza...

Komentiraj...
Vidi sve komentare