To je to što me zanima!

Stravičan sudar Heidfelda na premijeri Formule na struju...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Formula E, novo prvenstvo serije na struju, premijeru je imala u Pekingu. Utrku je zasjenila teška nesreća Nicka Heidfelda, bivšeg F1 vozača. Prošao je bez ozljeda
Vidi originalni članak

Samo da vam javim, sve je u redu. Dobro sam. Fizički. Ali, trebao sam osvojiti prvo mjesto. Sad nemam ništa, napisao je Nick Heidfeld (37) na Twitteru nakon utrke.

Heidfeld je u stravičnom sudaru prošao bez ozljeda. Formula E novo je prvenstvo serije na električni pogon. Premijeru je imala u Pekingu, ali pobjedu Brazilca Lucasa di Grassija zasjenila je teška nesreća Heidfelda. Srećom, bez posljedica.

- Sjajan je osjećaj pobijediti, ali ova nesreća u zadnjem krugu. To nitko ne želi gledati. Zato mi baš i nije bilo do slavlja kad sam prošao kroz cilj. Nisam znao što je s Heidfeldom. Kad sam čuo da je dobro, smirio sam se - rekao je Di Grassi.

U posljednjem krugu Heidfelda je zakačio Nicolas Prost. Situaciju je iskoristio Di Grassi i prošao prvi kroz cilj. Nick Heidfeld bivši je vozač Formule 1 u kojoj je nastupao za Prost, Sauber, Jordan, Williams, BMW i Renault. Heidfeld je ušao u povijest kao vozač koji je osvojio najviše bodova u Formuli 1 bez da je ikad pobijedio u utrci.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Ruske 24.09.2014.

    recite sta ocete, ali meni je ovo bolje nego f1

  • 21.09.2014.

    Glupi novinaru,šta me pratiš a nisi drugo ni vrijedan konju jedan,imam pedeset nikova tako da tvoja opomena mi znači nula kao što si i ti!! BRIŠI ME KONJU JOŠ!!!!!! Mamjune jedan bezobrazni,umjesto da sebe preupitaš. Niste u stanju informirati i držati do nas čitatelja jer neznate raditi posao kako treba! Briši brzo komentar tako i tako nemaš pametnog posla!

  • morenocro 21.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare