To je to što me zanima!

Stravičan zločin: Izboli zvijezdu Francuske, propušta Hrvatsku

Nakon krvavog napada u Parizu, Prandi je završio u bolnici i propustit će Euro gdje je trebao igrati i protiv Hrvatske. Rukometni svijet ujedinjen je protiv ovakvih stravičnih napada
Vidi originalni članak

Užasne vijesti stižu iz Francuske... Lijevi vanjski PSG-a i zvijezda francuske rukometne reprezentacije Elohim Prandi (23) izboden je u Parizu tijekom proslave Nove godine nakon čega je hitno prevezen u bolnicu.

- Elohim Prandi bio je žrtva nasilnog napada sinoć u Parizu u kojem je zadobio nekoliko ubodnih rana. Rukometaš je trenutno pod nadzorom liječnika u bolnici i njegovo stanje je stabilno - objavio je PSG.

- Pariška policija vodi istragu, a klub ovim putem izražava veliku srdžbu i gnjev zbog napada te Elohimu Prandiju i njegovoj obitelji daje punu podršku kako bi prebrodili iskušenje.

Bek PSG-a propustio je prvi trening francuske rukometne reprezentacije nakon što je bio pozitivan na korona virus. Nakon što se oporavio i izašao iz izolacije, bio je spreman priključiti se reprezentaciji, no zbog ovog napada propustit će Europsko prvenstvo koje se igra za nešto više od dva tjedna.

- Francuski rukometni savez je uz Elohima Prandija i želi mu brz i uspješan oporavak - objavio je FFHB na Twitteru.

Prandi se tako pridružio dugoj listi izostanaka kod Francuske na kojoj su Timothey N'Guessan, Nedim Remili i Luka Karabatić, dok je Nikola Karabatić zaražen koronom.

STUP OBRANE Novi udarac za Francuze: Na EP neće ni jedan od ključnih igrača

Inače, Francuska je na Euru u skupini s Hrvatskom, Srbijom i Ukrajinom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kawasaki CH 01.01.2022.

    Cudno da se tako nest desi u Francuskoj jako sigurna zemlja puna svakojaki nacija nek zahvale Macronu i Merkuuujii bice toga sve vise i vise

  • danijel575 01.01.2022.

    Albanac? Hm....

  • vedii888 01.01.2022.

    luđaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare