To je to što me zanima!

Stravične scene: Mladi veznjak pretrpio vanjski prijelom noge

Nesretni Tomislav Turčin (22) po drugi je put u nešto više od godine dana pretrpio tešku ozljedu noge. Nakon oporavka od loma fibule je u pobjedi Varaždina protiv Rudeša (4-2) u Kupu pretrpio i vanjski prijelom noge
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina izborili su osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa pobijedivši Rudeš 4-2 u šesnaestini finala., ali utakmicu su zasjenile nemile scene u 48. minuti. Pri vodstvu Varaždina od 3-0 na Tomislava Turčina startao je Rudešov Toni Gorupec i slomio mu desnu nogu. Noga je pukla kod zgloba pa je oštećen i ligament.

- Bilo bi bolje da smo izgubili 7-0 nego da se dogodila ova teška ozljeda. Takve ozljede znaju usporiti nogometnu karijeru, no siguran sam da će se Tomislav nakon svega vratiti još jači i bolji - rekao je nakon utakmice trener Borimir Perković.

Igrači su bili u nevjerici s obzirom da je bila riječ o vanjskom prijelomu noge. Vozilo hitne pomoći dovezlo se na teren, liječnički tim imobilizirao mu je desnu nogu i Turčin je hitno prevezen u varaždinsku bolnicu, a utakmica se nastavila.

Za Varaždince su zabijali Dominik Glavina u 3., Matej Senić u 36., Iranac Mohammad Mehdi Mehdikhani u 46. i Dejan Glavica u 74. minuti, dok su Rudeš golove postigli Antonio Raguž u 60. i Tomislav Havojić u 69. minuti.

Sudac Marin Vidulin za isti start Gorupeca dao je žuti karton. Inače, Turčinu je to već drugi lom noge u malo više od godine dana. U kolovozu prošle godine kao igrač Širokog slomio je fibulu u utakmici njegova kluba protiv Čelika.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Zoran Bedenik 26.09.2019.

    Ukoliko velika vecina nema pametnijeg posla nego pisati ovakve gluposti, bilo bi korektno da se suzdrzite komentara, naime radi se o mladicu, decko je pretrpio strasnu bol i nebitne su fraze i komentari suđenja! Zelim mu brz oporavak, ko i svima kojima se ovakvo nesto desi. Ujedinite se a ne da radite razdor u sportu i drustvu, DOSTA JE VISE!!! Stavite ime i prezime, a ne da pod ovakvim FAKE imenima pljujete i blatite. Sretno SVIM sportasima ma odakle bili. Sirite duh olimpizma. p.s. da nema kladionica vcelika vecina ne bi znala sta je sport.

  • najiram 10 26.09.2019.

    pa to je normalno kasd igraju nogomet...i trgaju si noge...trebaju igrati labdomet i udarati i lob...i nebu potrganih nogu..ovak...jedan drugog gađaju nogom u nogu...a što može izaći iz toga ftrgnjena noga....

  • RoyBean 26.09.2019.

    Stvarno "stručnjak" za izraze. Nije vanjski, nego se kaže otvoreni prijelom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare