To je to što me zanima!

Štrlek završio na nosilima pa u bolnici nakon brutalnog faula

Manuel je nakon teškog pada na kup utakmici Kielcea i Borodina prevezen u bolnicu. Nakon detaljnog pregleda ipak je ustanovljeno da nije teže ozlijeđen
Vidi originalni članak

Nakon savršenog niza u Ligi prvaka poljsko Kielce okrenulo se odrađivanju posla u domaćem kupu. U četvrtfinalu su deklasirali Borodino 35-19, no ono po čemu će se ova utakmica pamtiti je pogibeljan faul Damiana Sulinskog na Manuelu Štrleku.

Hrvatskom se rukometašu u jednom skoku u 36. minuti utakmice podmetnuo igrač Borodina i Manuel je u teškom padu završio na leđima. Navijači su istog trena utihnuli, a Štrlek nekoliko minuta nepomično ostao ležati na parketu. Nakon što mu je pružena pomoć s terena je odnesen na nosilima, a ubrzo i prevezen u bolnicu. Magnetska je rezonancija na sreću pokazala da ništa nije slomljeno, no zabrinuto Manuelovo lice nakon pada jasno otkriva da je bilo itekako bolno.

- Da, ništa nije slomljeno, no Manuel će se nekoliko dana morati odmarati. Imao je problema s disanjem zbog pada na leđa, ali dali smo mu tablete i sad je sve u redu - otkrio je liječnik poljske momčadi.

Sulinski je za grubi faul dobio automatski crveni karton, a navijači na forumima raspravljaju treba li naknadno zaraditi suspenziju na nekoliko utakmica.

- Ne znam je li to napravio namjerno ili ne, ali to je vrlo loše. Moramo paziti jedni na druge, ipak smo kolege. Vrlo lako može doći do teške ozljede - rekao je Ivan Čupić koji je Borodinu zabio čak 15 golova.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • El Tractor 27.02.2015.

    Brz oporavak Štrlek, stvarno ga ozljede ne zaobilaze :(

  • 26.02.2015.

    video vam je boli glava -.-

  • tejmatebra 26.02.2015.

    dobili smo kratki poučni poljsko-češki dokumentarni filmić iz anatomije na temu istegnuća tetiva. pa bolesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare