To je to što me zanima!

Stroga pravila: Kikiju avion od 35 milijuna € zapeo u Madridu

Cristiano se u Portugalu nalazi već više od dva mjeseca i donedavno je odbijao povrata u Torino dok ne sazna hoće li biti nastavka Serije A. Sada se odlučio doći, ali mu privatni avion stvara probleme
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo može kako hoće, barem se tako čini. Juventus je, naime, pozvao sve svoje igrače da se vrate u Italiju, ali Portugalac je počeo uvjetovati kada i kako će se on vratiti. Par tjedana kasnije, Kiki je pristao - doći će u Torino, ali baš kada je htio poletjeti  eto problema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov je privatni avion preko Madrida trebao stići u Funchal te prevesti Juventusovu zvijezdu u Torino gdje mu počinju treninzi, ali to nije bilo moguće. Naime, zbog pandemije korona virusa, Španjolska je zabranila letove pa tako i privatne i spriječila Ronaldov dolazak u Torino, prenosi The Sun.

Inače, njegov je privatni avion Gulfstream G650 vrijedan oko 35 milijuna eura.

Tako je Ronaldo  još uvijek ostao u rodnoj Madeiri gdje brine i o svojoj majci koja je u ožujku zbog moždanog udara bila u bolnici. Osim  što uz svoju zgodnu partnericu Geo održava kondiciju i igra se s djecom, majci je za Majčin dan kupio novi Mercedes.

Cristiano se u Portugalu nalazi već više od dva mjeseca nakon što se pojavio korona virus u Juventusu. Od tada je odbijao povratak u Torino i govorio je da će se vratiti tek kada bude siguran da će se Serije A nastaviti. Sada kada je izvjesno da hoće, Portugalac je odlučio udovoljiti čelnicima Stare dame, ali mu je korona virus ipak stvorio nove probleme. 

Podsjetimo, Ronaldo s Juventusom ima ugovor do 2022. godine.

SINČINA Ronaldo usrećio majku: Kupio joj Mercedes za Majčin dan...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crodark_1 04.05.2020.

    Ajde lijepo kolege se dogovorite. U jednom članku 35, u drugom 23 mil. eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare