Sport

Komentari 13

Ronaldo usrećio majku: Kupio joj Mercedes za Majčin dan...

Ronaldo usrećio majku: Kupio joj Mercedes za Majčin dan...

Hvala mojoj djeci na ovome poklonu. Želim sretan Majčin dan svim ženama, poručila je Dolores Aveiro , a uz automobil ju je dočekao i ogroman buket cvijeća.

Majka Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro imala je početkom ožujka moždani udar i bila je u kritičnom stanju. Njezin si je istog trenutka došao u Madeiru gdje je bdio uz Dolores, a nakon dva mjeseca, njegova majka se u potpunosti oporavila.

Nogometaš Juventusa se i dalje nalazi u svome domu u Funchalu, a u nedjelju je proslavio Majčin dan s najvažnijim ženama u njegovom životu. Povodom tog dana na Instagramu je objavio fotografije s djevojkom Georginom i majkom Dolores, a onda se njegova majka pohvalila poklon kojeg joj je uručio sin.

U garaži ju je dočekalo 100.000 eura zamotano u mašnu i pretvoreno u novcati Mercedes.

- Hvala mojoj djeci na ovome poklonu. Želim sretan Majčin dan svim ženama - poručila je Dolores, a uz automobil ju je dočekao i ogroman buket cvijeća.

Ronaldo je u svakoj prilici isticao da je majka najvažnija osoba u životu i da je izuzetno vezan uz majku. U veljači prošle godine borila se s rakom dojke i nakon što je dobila prvu borbu, odmah je krenula u drugu.

Cristiano se u Portugalu nalazi već više od dva mjeseca nakon što se pojavio korona virus u Juventusu Od tada odbija povratak u Torino, ali zapovijed je dobio u nedjelju navečer. Juventus je naredio svim igračima povratak u Torino jer bi uskoro trebali započeti s treninzima, ali portugalski nogometaš to i dalje odbija jer se Paulo Dybala još nije izliječio od korone. A ako i dođe u Italiju, morat će prvo odraditi karantenu od 14 dana.

Njegov avion je čak i sletio u nedjelju navečer u Torino, ali mali problemčić je taj što Ronalda u njemu nije bilo.

Dybala je čak četiri puta bio pozitivan na virus u posljednja dva mjeseca, ali unatoč svemu i dalje se osjeća jako dobro bez ikakvih simptoma. Cristianu je očito lijepo doma u Portugalu i želi produžiti svoj ostanak, ali uskoro će se morati vratiti u Torino jer bi sezona mogla početi krajem svibnja...

Najčitaniji članci