Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ronaldo usrećio majku: Kupio joj Mercedes za Majčin dan...

Ronaldo usrećio majku: Kupio joj Mercedes za Majčin dan...
1

Hvala mojoj djeci na ovome poklonu. Želim sretan Majčin dan svim ženama, poručila je Dolores Aveiro , a uz automobil ju je dočekao i ogroman buket cvijeća.

VIDEO

Majka Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro imala je početkom ožujka moždani udar i bila je u kritičnom stanju. Njezin si je istog trenutka došao u Madeiru gdje je bdio uz Dolores, a nakon dva mjeseca, njegova majka se u potpunosti oporavila.

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo 01:54

Nogometaš Juventusa se i dalje nalazi u svome domu u Funchalu, a u nedjelju je proslavio Majčin dan s najvažnijim ženama u njegovom životu. Povodom tog dana na Instagramu je objavio fotografije s djevojkom Georginom i majkom Dolores, a onda se njegova majka pohvalila poklon kojeg joj je uručio sin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother's Day to my two special women 🙏💗

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

U garaži ju je dočekalo 100.000 eura zamotano u mašnu i pretvoreno u novcati Mercedes.

- Hvala mojoj djeci na ovome poklonu. Želim sretan Majčin dan svim ženama - poručila je Dolores, a uz automobil ju je dočekao i ogroman buket cvijeća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obrigada aos meus filhos pelos presentes que hoje recebi. Feliz dia para todas as mães ❤️🌷

Objavu dijeli Maria Dolores (@doloresaveiroofficial)

Ronaldo je u svakoj prilici isticao da je majka najvažnija osoba u životu i da je izuzetno vezan uz majku. U veljači prošle godine borila se s rakom dojke i nakon što je dobila prvu borbu, odmah je krenula u drugu.

Juventus v Atalanta - Serie A - Allianz Stadium

Cristiano se u Portugalu nalazi već više od dva mjeseca nakon što se pojavio korona virus u Juventusu Od tada odbija povratak u Torino, ali zapovijed je dobio u nedjelju navečer. Juventus je naredio svim igračima povratak u Torino jer bi uskoro trebali započeti s treninzima, ali portugalski nogometaš to i dalje odbija jer se Paulo Dybala još nije izliječio od korone. A ako i dođe u Italiju, morat će prvo odraditi karantenu od 14 dana.

Njegov avion je čak i sletio u nedjelju navečer u Torino, ali mali problemčić je taj što Ronalda u njemu nije bilo.

Dybala je čak četiri puta bio pozitivan na virus u posljednja dva mjeseca, ali unatoč svemu i dalje se osjeća jako dobro bez ikakvih simptoma. Cristianu je očito lijepo doma u Portugalu i želi produžiti svoj ostanak, ali uskoro će se morati vratiti u Torino jer bi sezona mogla početi krajem svibnja...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener