To je to što me zanima!

Stroj za golove: Salto mu nije kao nekad, ali i dalje "trpa"...

Klose je golom Gani stigao Brazilca Ronalda na ljestvici najboljih strijelaca. Obojica imaju po 15 golova. Klose je tek treći igrač koji je zabio na četiri svjetska prvenstva
Vidi originalni članak

Miroslav Klose (36) igra na svom četvrtom Svjetskom prvenstvu. Iako njegov salto u trenutku slavlja nakon što pošalje loptu u mrežu ne izgleda onako tehnički dobro kao nekad, Klose i dalje "trpa". Golom Gani njemački napadač stigao je brazilskog Ronalda na ljestvici najboljih strijelaca svih vremena na svjetskim prvenstvima.

Klose i Ronaldo su sad na brojci od 15 golova, no Nijemac na ovom prvenstvu može preskočiti legendarnog Ronalda. Prvu šansu za to imat će već u četvrtak kad Njemačka igra protiv SAD-a. Na društvenim mrežama pojavila se montaža na kojoj je Kloseovo lice i legendarna Ronaldova frizura sa SP-a 2002. godine.

- Dobrodošao u klub. Mogu zamisliti kako si sretan - poručio je Ronaldo Kloseu.

Brazilac je zabio 11 desnom nogom, tri lijevom i jedan glavom. Klose je zabio sedam golova glavom, jedan lijevom nogom i sedam desnom. Miroslav je tek treći koji je zabio na četiri svjetska prvenstva. Prije njega to je uspjelo tek Peleu i Seeleru.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Banjalucanin94_1 22.06.2014.

    Klose je legenda i treba da prestigne Ronalda samo zato sto je konstantniji i duze traje u ovom sportu,

  • Dakox 22.06.2014.

    Ronaldo je klasa za sebe i daleko je od Klose kao klasa, ali da Klose ima njuh za gol to je svaka mu cast. Iako kad se sjetim da je uvalio hattrick jednoj Saudijskoj Arabiji, koju su tad Nijemci razmontirali 8-0 a on zabio hattrick samo zbog toga je dostigao Ronalda, ali ipak svaka mu cast.

  • stagledas 22.06.2014.

    STEJDZ hahahhhaha slusaj FACO, nogomet gledan od 5-te godine zivota pa sve do danas.taj sport me pocea zanimat upravo zbog Ronalda,dan danas mi je osta omiljeni igrac, iman njegova tri dresa dok je igra u barci i intera i jos jedan brazilski 98',trca san doma iz skole da mogu gledat kad bi on igra,sican se kad je ima ozljedu u intera iako sam ima samo 6 godina itd.Eto divi se ti igracima ka sta su klose,inzaghi i ekipa koja stoji kraj stative i cekaj da ti dodaju balun(jer pazi to su genijalci ne moze svatko staviti nogu dat gol).

Komentiraj...
Vidi sve komentare