To je to što me zanima!

Sturridge potpisao za 'redse', Demba Ba uskoro u Chelseaju

Prema napisima britanskih medija, Daniel Sturridge postao je i službeno novi član Liverpoola, dok bi rupu njegovim odlaskom u Chelseaju trebao popuniti Demba Ba
Vidi originalni članak

Sretan sam i zahvalan što sam konačno stigao na Anfield. Brendan Rodgers mi je rekao da u meni vidi igrača koji bi trebao dugo igrati za Liverpool. Redsi nisu moja usputna postaja, rekao je nakon potpisa ugovora Sturridge (23).

I dok engleski nogometaš pakira kofere i seli se iz Londona u Liverpool, iz Newcastlea bi prema Londonu, točnije Chelseaju, trebao krenuti Senegalac Demba Ba (27). Chelsea je navodno aktivirao otkupnu klauzulu iz Senegalčeva ugovora sa "svrakama", koja nije manja od 15 milijuna eura.

Ba navodno u ovim trenucima obavlja liječnički pregled u Londonu, nakon čega bi trebao uslijediti brzi potpis i selidba u redove Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • BOKIJA2 02.01.2013.

    kako loše transfere radi ovaj liverpool... postao je pravi poligon za otpatke iz premiershipa..

  • Primera 02.01.2013.

    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/541806_402063783210665_1596111473_n.jpg

  • lfc_ynwa 02.01.2013.

    nadam se da ce sturridge zacepiti usta svim ljudima koji mu se rugaju njemu i liverpoolu Liverpool je tek poceo raditi novu buducnost jer imaju najmladju ekipu u engleskoj i pola ti igraca potjece iz liverpoolove akademije koja je u 5 najbolji na svijetu sturridge nije mogao pokazati sve sta zna u celziju jer ako panj od torresa nemoze zabit gol zasto nedaju sansu drugom da to radi mjesto njega znam da zvuci glupo ali nije sve u parama zato nevolim klubove poput cityja psgja celzija koji imaju ekipu ali BOG zna kad ce imati proslost kao sto ju ima liverpool pozz i nadam se da ce te razumjeti sta sam napisao

Komentiraj...
Vidi sve komentare