To je to što me zanima!

Stvarao je igrače za poznate klubove, sad želi kupiti Cibaliju: 'Bila bi platforma za Nigerijce'

Za Cibaliju sam zainteresiran iz više razloga. Jedan je i taj što se radi o klubu koji postoji više od 100 godina. Dakle, ulaganje je to u brend i tradiciju. Upoznat sam i s tim i da ima odlične navijače, kaže Brunner
Vidi originalni članak

Austrijanac Eduard Brunner želi kupiti Cibaliju! Riječ je o bogatom vlasniku Team One Invest Consulting Groupe koja ima sjedište u Keniji.

Vinkulja tvrdi da je Brunner sve bliže kupnji Cibalije, koju smatra "posebnim klubom" s bogatom tradicijom i fantastičnim navijačima. Jučer su održani početni pregovori između Brunnera i gradskih vlasti.

IVAN LEKO: Tko je skautirao Benrahoua, nije pitanje za mene. Vidjet ćemo ga, valjda će nam pomoći

- Neke karte su na stolu. Ne sve, ali za početak i više nego dovoljno. Na potezu je sada gradska uprava Vinkovaca koja treba raspisati natječaj za prodaju dionica koje su u vlasništvu Grada Vinkovaca. Također, očekujemo na uvid u financijsko poslovanje, odnosno stanje stvarnoga duga - rekao je Brunner.

ČUDNA PRIČA IZ KOPRIVNICE Soldo: Uvijek sam igrao u dva broja većim kopačkama, ali trener mi to više ne dopušta...

Cibalia je trećeplasirana u Prvoj NL, odnosno drugom najvišem rangu hrvatskog nogometa. Ima isti broj bodova kao Solin, koji je nedavno osigurao pojačanje iz Barbadosa, a za vodećim Rudešom zaostaju osam bodova.

- Prvi motiv mi je napraviti prvoligaški klub koji bi predstavljao svojevrsnu platformu za europski iskorak igračima iz naše nogometne akademije u Nigeriji. Za Cibaliju sam zainteresiran iz više razloga. Jedan je i taj što se radi o klubu koji postoji više od 100 godina. Dakle, ulaganje je to u brend i tradiciju. Upoznat sam i s tim da je to klub posebnog rejtinga u Hrvatskoj. I da ima odlične navijače, kao malo koji prvoligaš u Hrvatskoj. Nije nevažan ni geografski položaj Hrvatske, blizina granice s Bosnom i Hercegovinom, Mađarskom i Srbijom. To je neobično važan detalj.

I ZBOG TOGA VODE BITKU Otkrivamo: Evo zašto je Dinamo 2022. isplatio deset mil. eura posrednicima u transferima

Brunner bi također htio napraviti nogometnu školu u Cibaliji po uzoru na akademiju u Nigeriji koja je iznjedrila trojicu nigerijskih reprezentativaca.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Pobotchnick Leeyoobo 27.01.2023.

    IMUC!

  • nohname 27.01.2023.

    Neka hvala, nek si ih vodi doma.

  • slavonac493 27.01.2023.

    On bi dovodio Nigerijce a slavonci u njemačku na bauštele , e neće ići. Ultrasi nedozvolite da slavonska dijeca uzalud treniraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare