To je to što me zanima!

Subašić zabio iz slobodnog udarca za pobjedu Monaca!

Golman Monaca u 57. minuti utakmice odvažio se izvesti slobodnjak s 19 metara te pogodio u desni kut golmana Germaina za pobjedu 'kneževa' kod Boulognea 2-1
Vidi originalni članak

Nevjerojatne vijesti stižu iz Francuske u kojoj se se Danijel Subašić (27) u petak navečer prometnuo u igrača utakmice. Golman Monaca golom iz slobodnog udarca donio je 2-1 pobjedu svom klubu na gostovanju kod Boulognea u posljednjem 38. kolu francuske druge lige!

Bivši golman Hajduka pri rezultatu 1-1 odvažio se  u 57. minuti izvesti slobodnjak s 19 metara te je poslao loptu u desni kut Germainova gola. Subašiću je to prvi gol u karijeri, a do kraja utakmice uspio je svoju mrežu sačuvati netaknutom nakon što je Monaco u 70. minuti ostao s igračem manje.

Nažalost po klub iz Kneževine, Monaco se nije uspio vratiti u Le Championnat zazevši 8. mjesto, no ta pozicija je čak i solidna obzirom da su jedan dio sezone proveli na dnu druge lige.

S druge strane, Subašić je golom ispratio Boulogne u drugu ligu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • vedii888 20.05.2012.

    Čudo

  • ZEUS 19.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BOAATENG 19.05.2012.

    bice nam prvi izvodjac slobodnjaka na euru

Komentiraj...
Vidi sve komentare