To je to što me zanima!

Sud odlučio: Mirjana Lučić mora vratiti više od 4 milijuna kuna!

Nakon 18 godina suđenja, dokazano je da je obitelj Lučić nije vratila novac koji je posudila od menadžerske agencije IMG. Mirjana je u karijeri osvojila tri turnira te od tenisa ukupno zaradila 3,5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni (39) odigrala je posljednji meč još u siječnju 2018. na Australian Openu, a nikada nije službeno objavila prekid karijere.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Možda se na povratak odluči baš sada kada je izgubila sudski spor s menadžerskom agencijom IMG koja je našu tenisačicu tužila još 2003.

NIJE IŠLO Australian Open: Lučić-Baroni i Vekić ispale u drugom kolu...

Nakon 18 godina parnice presuda je takva da Mirjana te njezina sestra Ana i majka Anđelka moraju vratiti oko 700.000 dolara ili 4,3 milijuna kuna.

Kako pišu Sportske novosti, u postupku je dokazano da je obitelj Lučić prekršila odredbe sporazuma, odnosno obavezu vraćanja posudbi u nekoliko navrata od 1999., kao i naknadu za stanovanje, medicinsku skrb, hranu i ostalo.

Podsjetimo, Mirjana živi u SAD-u od 1998. godine, a tamo je obitelj pobjegla kako bi se maknula od nasilnog oca.

FELJTON: MIRJANA LUČIĆ BARONI Trebala je biti novi teniski broj 1, ali morala je bježati od oca

Nekada 20. tenisačica svijeta (svibanj 2017.) u karijeri je osvojila tri turnira, dva uzastopna u Bolu (1997., 1998.) te nakon 17 godina u Quebecu (2014.), a najbolji plasmani na Grand slamovima bili su joj polufinala Wimbledona (1999.) i Australian Opena (2017.). Od tenisa je zaradila ukupno 3,5 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 27.05.2021.

    A kad ce Hdz vratit....????????????

  • Kažemštamislim7 26.05.2021.

    A ona je tad bila tinejdžerka, nakon što je pobjegla od oca očito je nekako morala namaknuti pare. Vj su se sestra i mama za to brinule, nažalost sestra ju je koštala, nakon onog polufinala Wimbledona davala joj je vrlo loše savjete. Šteta kad se sjetim kakav talent je bila sa 14-15 godina. Opet je ostvarila nekoliko lijepih rezultata, ali tko zna šta bi bilo. Vj poneki grand slam. Šteta. A taj "otac" bez obitelji sad.

  • Bocwanna 26.05.2021.

    Nema šanse da to vrati bez nekog povoljnog kredita. Može ona i osvojit pokoji turnir, iako čisto sumnjam ali i to bi bilo 0 Tu su karte, smještaj, hrana, Bla,... Ništa... M, kreda i malo na lizinig i ono drugo i pomalo 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare