To je to što me zanima!

Sudac ga spasio: Ne sjećam se baš ničega, probudio sam se u hitnoj. Moram zahvaliti Bandiću

Vjerujte mi ja se ne sjećam ničega. Bio je neki duel, možda sam primio lakat kao što suigrači govore, ali ne vjerujem da je i to bilo namjerno, rekao je Džafić dan nakon utakmice
Vidi originalni članak

Tuzla je 25. kolu BiH Premijer lige slavila protiv Slobode 1-0, a utakmicu je obilježio zastrašujući prizor kada se nogometaš domaće momčadi Adnan Džafić srušio te ostao nepomično ležati na terenu, a sudac Antoni Bandić mu je pravovremenom reakcijom možda i spasio život.

Naime, glavni sudac je izvadio jezik nogometašu kako se ne bi ugušio, a Džafić je k svijesti došao tek na Hitnoj pomoći.

NEMILE SCENE Strava u Tuzli: Nogometaš se srušio na terenu, sudac Bandić mu izvadio jezik i spasio ga!

- Vjerujte mi ja se ne sjećam ničega. Bio je neki duel, možda sam primio lakat kao što suigrači govore, ali ne vjerujem da je i to bilo namjerno - rekao je Džafić za SportSport.ba pa nastavio:

- Sjećam se da sam se probudio u hitnoj. Dali su mi kisik, pregledali su me i to je bilo to. Nisam bio u bolnici. Trebam nazvati i suca Bandića, zahvaliti mu se.

Tuzla je pobjedom došla na 6. mjesto sa 41 bodom, dok 8. Sloboda ima 25.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • FokuMe 12.04.2021.

    Milan Bandic spasava i kad nije tu

  • istra liberale 12.04.2021.

    Bandic zivi vjecno

  • annie123 12.04.2021.

    Ajmo da ponovimo nešto što bi trebale bit osnove prve pomoći: ako se netko sruši, nije mu potrebno vaditi jezik (odakle ljudima iz naših krajeva uopće takve gluposti?), jer je jedino što se tim može postići to da vas onaj kome pokušavate pomoći ugrize. Dovoljno je osobu okrenuti na bok, neće joj jezik nikud iz usta pobjeći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare