To je to što me zanima!

Sudačka ekipa iz Srbije ostala bez putovnica, Bebek uskočio

Milorad Mažić trebao je predvoditi sudačku postavu iz Srbije na utakmici Chelseaja i Schalkea, ali problemi s putovnicama otvorili su vrata za Ivana Bebeka i naše suce
Vidi originalni članak

Ivan Bebek bit će glavni sudac na londonskoj utakmici Chelseaja i Schalkea u srijedu. Uz njega, prema engleskoj metropoli putuju još i pomoćnici Tomislav Petrović, Miro Grgić, Ante Vučemilović i Goran Gabrilo. Prilika da pravdu dijele na jakom ogledu Lige prvaka otvorila im se zbog birokratskih problema za suce iz Srbije. 

Milorad Mažić zajedno sa svojim suradnicima poslao je putovnice prema Varšavi, gdje su trebale biti potvrđene njihove vize. Umjesto toga, putovnice su se zagubile, suci ostali bez viza, a prema Londonu idu Hrvati. 

Bebek je na kraju prošle sezone došao u središte pozornosti jer je prekinuo derbi između Dinama i Hajduka zbog uvreda s tribina. Osim u Europi, zna kako izgleda suđenje i u Africi

Idi na 24sata

Komentari 69

  • bbbdado 16.09.2014.

    Dok nekom ne smrkne , drugom ne svane

  • dobro jutro 16.09.2014.

    Ha ha ha

  • tomicalomica 16.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare