To je to što me zanima!

Dobrodošao natrag, kapetane: Niko Kovač vodit će Hrvatsku!

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker objavio je da je Igor Štimac smijenjen. Njegov nasljednik na klupi nogometne reprezentacije bit će Niko Kovač
Vidi originalni članak

S više od sat i pol zakašnjenja pred okupljenim novinarima u hotelu Hilton predsjednik HNS-a, Davor Šuker, objavio je kako je Igor Štimac "bivši", a Niko Kovač novi izbornik Hrvatske. Niko Kovač je, prema Šukerovim riječima, izabran jednoglasno.

- Igor Štimac dugo je godina radio na projektu "vatrenih" i imao je maksimalnu podršku Hrvatskog nogometnog saveza. Zbog novonastalih događaja, loših rezultata i igara koje nisu bile na nivou hrvatske reprezentacije, Izvršni odbor odlučio je na moj prijedlog smijeniti Igora Štimca - rekao je Davor Šuker na konferenciji za novinare koja je kasnila više od sat i pol zbog zasjedanja Izvršnog odbora.

- Niko Kovač novi je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i njegov ostanak na klupi neće biti uvjetovan odlaskom na SP u Brazil 2014. godine - kazao je Šuker.

Igor Štimac nakon utakmice protiv Škotske i novog debakla u kvalifikacijama rekao je kako će ponuditi ostavku Davoru Šukeru jer smatra kako je to moralno.

- Nije nam bilo lako odlučiti, ne želim se vraćati u prošlost i odgovoriti na pitanje tko je bio za Igora Štimca. Teško nam je bilo, odgovoran sam i zato sam u pet ujutro u zračnoj luci najavio da moramo djelovati. Sve sam rekao. Jednoglasno smo odlučili da će Niko Kovač voditi Hrvatsku i to još nisam doživio. Preostaje nam mukotrpan rad, nadam se da će nas Niko odvesti na SP - dodaje Šuker.

Lovren i Strinić kažnjeni s 20.000 eura

Zbog nesportskog ponašanja i narušavanja atmosfere u reprezentaciji na utakmici protiv Škotske, Dejan Lovren i Ivan Strinić kaznit će se s 20.000 eura, rekao je Šuker.

Podsjećamo, Lovren i Strinić umalo su se potukli nakon drugog gola Škotske na Hampden Parku. Škoti su zabili nakon penala, a Lovren je nasrnuo na Strinića. Dvojac je morao razdvajati kapetan Darijo Srna.

Niko Kovač, beskompromisni kapetan i trener čvrste ruke!

Idi na 24sata

Komentari 463

  • mlinka307 17.10.2013.

    Niko puno sreće u radu i da konaćno netko kao prvo čvrste i čiste ruke da spusti te naše zvjezdice na zemlju i da krenu ginuti na terenu kao što si ti to radio.sretan sam zbog tebe i samo se nedaj z...bav.i vjerujem da ti to možeš dobro voditi

  • zmijonosac 17.10.2013.

    Još sam jučer ujutro napisao Niko Kovač v.d. ali ga poslije vratiti mladima da tamo završi posao do kraja.Mislim da u ovoj godini imamo s mladima još jednu doma s Švicarcima ali i da se termini poklapaju nisam baš siguran,ali protiv CH mlade može voditi i stožer nije bitno već su dovoljno naprijed.Poslije toga polako te iste mlade uvoditi u A vrstu.Zahvaliti svima koji više nemaju želju kako reče Srna neki dan.Pisao bih još pola stranice ali vrijeme mi curi .

  • purger7 17.10.2013.

    ...e a stvarno ima taj kovač veliku guzicu kad svi ulizice stanete u nju...javite se za godinu ili manje...pa da vidim kaj budete onda pisali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare