Obavijesti

Sport

Komentari 463

Dobrodošao natrag, kapetane: Niko Kovač vodit će Hrvatsku!

Dobrodošao natrag, kapetane: Niko Kovač vodit će Hrvatsku!
3

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker objavio je da je Igor Štimac smijenjen. Njegov nasljednik na klupi nogometne reprezentacije bit će Niko Kovač

VIDEO

S više od sat i pol zakašnjenja pred okupljenim novinarima u hotelu Hilton predsjednik HNS-a, Davor Šuker, objavio je kako je Igor Štimac "bivši", a Niko Kovač novi izbornik Hrvatske. Niko Kovač je, prema Šukerovim riječima, izabran jednoglasno.

- Igor Štimac dugo je godina radio na projektu "vatrenih" i imao je maksimalnu podršku Hrvatskog nogometnog saveza. Zbog novonastalih događaja, loših rezultata i igara koje nisu bile na nivou hrvatske reprezentacije, Izvršni odbor odlučio je na moj prijedlog smijeniti Igora Štimca - rekao je Davor Šuker na konferenciji za novinare koja je kasnila više od sat i pol zbog zasjedanja Izvršnog odbora.

- Niko Kovač novi je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i njegov ostanak na klupi neće biti uvjetovan odlaskom na SP u Brazil 2014. godine - kazao je Šuker.

Igor Štimac nakon utakmice protiv Škotske i novog debakla u kvalifikacijama rekao je kako će ponuditi ostavku Davoru Šukeru jer smatra kako je to moralno.

- Nije nam bilo lako odlučiti, ne želim se vraćati u prošlost i odgovoriti na pitanje tko je bio za Igora Štimca. Teško nam je bilo, odgovoran sam i zato sam u pet ujutro u zračnoj luci najavio da moramo djelovati. Sve sam rekao. Jednoglasno smo odlučili da će Niko Kovač voditi Hrvatsku i to još nisam doživio. Preostaje nam mukotrpan rad, nadam se da će nas Niko odvesti na SP - dodaje Šuker.

Lovren i Strinić kažnjeni s 20.000 eura

Zbog nesportskog ponašanja i narušavanja atmosfere u reprezentaciji na utakmici protiv Škotske, Dejan Lovren i Ivan Strinić kaznit će se s 20.000 eura, rekao je Šuker.

Podsjećamo, Lovren i Strinić umalo su se potukli nakon drugog gola Škotske na Hampden Parku. Škoti su zabili nakon penala, a Lovren je nasrnuo na Strinića. Dvojac je morao razdvajati kapetan Darijo Srna.

Niko Kovač, beskompromisni kapetan i trener čvrste ruke!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 463
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba