To je to što me zanima!

Šuker: Suosjećam s obiteljima žrtava, naše misli su s vama

Predsjednik HNS-a Davor Šuker izrazio je sućut obiteljima poginulih u terorističkom napadu. Njima u čast sve utakmice 2. HNL ovog vikenda počet će minutom šutnje
Vidi originalni članak

Zbog stravičnih terorističkih napada u Parizu u kojima je poginulo minimalno 127 osoba, a preko 200 je ranjeno, sve utakmice 2. Hrvatske nogometne lige ovoga će vikenda započeti minutom šutnje. U spomen i čast svim preminulima na isti način će početi i kvalifikacijska utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Španjolske u Rijeci te prijateljska utakmica između Rusije i Hrvatske u Rostovu na Donu. 

- U ovakvim trenucima možemo samo izraziti suosjećanje obiteljima i prijateljima svih žrtava, svim Parižanima i Francuzima, kao i našim prijateljima u Francuskom nogometnom savezu. Naše misli su s Vama. Pjevanje himne od strane francuskih navijača nakon utakmice Francuska - Njemačka odličan je simbol zajedništva, prkosa i odlučnosti nužnih u ovakvim teškim trenucima - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Javnosti se obratio i suspendirani predsjednik Uefe Michel Platini. Uefa je izvijestila da će sve utakmice pod njihovim pokroviteljstvom u narednim danima početi minutom šutnje, a nogometaši će nositi crni povez oko ramena. 

- Htio bih izraziti duboku žalost i ogorčenost zbog slijepog barbarstva koje se dogodilo u Parizu. Također, htio bih izraziti sućut obiteljima poginulih žrtava - rekao je Platini. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • MišelIvić 15.11.2015.

    uh

  • bbbdado 14.11.2015.

    Sram vas bilo

  • sampjero 14.11.2015.

    cim vidin ovu odvratnu facu, moran na zahod

Komentiraj...
Vidi sve komentare