To je to što me zanima!

Sukob ukrajinskih igrača: Bio mi je idol, rekao mi je da odje*em!

Pitao sam ga kako može spavati noću, na što mi je rekao da ne spava, rekao je Jarmolenko kojemu je bivši suigrač u reprezentaciji, Timoščuk, rekao da odje*e
Vidi originalni članak

Bivši ukrajinski nogometaš i reprezentativac Anatolij Timoščuk (42) ostao je u Rusiji obnašati dužnost pomoćnog trenera Zenita u Sankt Peterburgu unatoč Putinovoj agresiji na njegovu domovinu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajinski nogometni savez na službenim je stranicama objavio da će kazniti Timoščuka zbog 'suradnje s okupatorom', odnosno da će mu izbrisati sve nastupe za nacionalnu vrstu i oduzeti i trenersku licencu što su i učinili. 

Donedavnu legendu ukrajinskog nogometa izbrisali su iz povijesti svoje zemlje, a njegovu odluku da ne napusti Zenit osudio je i bivši suigrač reprezentaciji Andrij Jarmolenko (32), koji je u više navrata osudio rusku agresiju te je pozvao sve Ukrajince da se ujedine. 

Jarmolenko, inače suigrač Nikole Vlašića u West Hamu, i dalje se aktivno oglašava oko stanja u svojoj domovini, a sada je otkrio žestoke detalje razgovora sa Timoščukom. 

"Pitao sam ga kako može spavati noću, na što mi je rekao da ne spava", kaže Jarmolenko.

"Rekao sam mu da mi je bio idol, a da mi sada više nije ništa. On mi je rekao da od**bem, ja sam njemu uzvratio istom mjerom i to je bilo sve", otkriva Jarmolenko.

Timoščuk rusku invaziju nije javno osudio zbog čega se našao na meti brojnih kritika i napada od strane ukrajinskih nogometaša. Timoščuk je u karijeri igrao za Volyn, Šahtar Donjeck, Zenit, Bayern i Kairat, a u ukrajinskom dresu odigrao rekordne 144 utakmice. Smatrali su ga legendom ukrajinskog nogometa, ali sada je za većinu Ukrajinaca - izdajica. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mateo730 19.04.2022.

    A da Yarmolenko se toliko brine o svoj državi, toliko mu je stalo da u Londonu sada toliko pati. Uvijek sam mrzio ovakve koji osuđuju druge a i sami ne pridodaju nikakav značaj, to mi ispada toliko dvolično.

  • 19.04.2022.

    Zasto se moras izjasniti na drustvenim mrezama i uzeti neciju stranu....? Ako je njegova zemlja u pitanju ne znaci da mora biti na njihovoj strani....

Komentiraj...
Vidi sve komentare