To je to što me zanima!

Sumnjive odluke suca: Klopp i Pochettino treći put remizirali

Tottenham i Liverpool odigrali su 1-1 u zanimljivom otvaranju trećeg kola Premiershipa na White Hart Laneu. Gosti su dobili sumnjiv penal pa im je gol poništen zbog nepostojećeg zaleđa
Vidi originalni članak

I treći put u tri međusobna ogleda Mauricio Pochettino i Jürgen Klopp nisu mogli svladati jedan drugoga. Tottenham i Liverpool odigrali su 1-1 na White Hart Laneu u trećem kolu Premiershipa, što je rezultat koji će više odgovarati Spursima.

"Redsi" su, naime, bili opasniji protivnik u prvom poluvremenu i poveli u 43. minuti nakon dvojbenog penala. Lamela je u šesnaestercu spotaknuo Firmina, a sudac Robert Madley pokazao je na bijelu točku. Siguran izvođač bio je James Milner.

Nastavili su gosti s dominacijom i početkom nastavka. Wijnaldum je u pucao malo preko gola, a Matip glavom nakon kornera pogodio prečku. Imao je i Tottenham period dobre igre i opasnih pokušaja, ali Mignolet je bio koncentriran.

I tko zna kako bi utakmica završila da Liverpoolu nije poništen čisti gol Manéa u 55. minuti zbog zaleđa Lallane koji se nalazio u regularnoj poziciji. Ovako, Spursi su dobili novu šansu vratiti se u utakmicu, što su i učinili u 72. minuti lijepim golom Dannyja Rosea.

U samoj završnici Liverpool je više pritiskao i tražio tri boda, ali nije mogao do troboda u gostima pa nakon tri kola ima sva tri tipa u svojim rubrikama na ljestvici - pobjedu, remi i i poraz. Tottenham je ovo drugi remi uz jednu pobjedu.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za "redse" i pritom zaradio žuti karton zbog zadržavanja igre.

Premiership, 3. kolo:

  • Tottenham - Liverpool 1-1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 45

  • 2412345 27.08.2016.

    Znači nije stvar u tome da nije bio faul,nego nije bio penal,pregledajte ponovo snimku,Lamela udara Firmina izvan kaznenog a ovaj pada unutra,u tome je stvar.Uostalom to nije jedina sumnjiva odluka pored onog poništenog gola,već i činjenica da je Sadio Mane dva puta startao na gležanj sa kopačkom nakon što je dobio žuti karton.U svakom slučaju,obje ekipe a pogotovo Tottenham bi trebao biti sretan radi tog jednog boda jer im je najbolji igrač danas bio golman Vorm.

  • laki_pingvin 27.08.2016.

    navijam za Liverpool zadnjih 15 godina pa ce ovo mozda biti pristrano, ali, wijnaldum je kurac zasad, milner ne smije igrat lijevog beka, odmah jos jedan golman jer ovaj kvazi arijevac je kao vw, ne znas kad ce kiksat, a ako je zaleđe lallane(koji je blago receno katastrofa, tu i tako bljesne) onda je i diera, penal je bio

  • lolito 27.08.2016.

    to jedan izlaprda a ne gleda tekmu i svi portali isprepisuju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare