To je to što me zanima!

Šupraha predsjednik, a Hajduk izašao iz županijskog saveza

Nakon glasovanja, Hajdukovi delegati u IO-u Županijskog saveza Nikola Koceić Bilan i Denis Kosor podnijeli su neopozive ostavke i optužili Šuprahu da ih je izigrao
Vidi originalni članak

Nema primirja između Nogometnog saveza Splitsko - dalmatinske županije i Hajduka. Tajnim glasovanjem 12 članova saveza dalo je svoj glas predsjedniku Alojziju Šuprahi, naspram trojice koji su podržali predsjednika Hajduka Marina Brbića, kao kandidata za Izvršni odbor HNS-a.  

Nakon glasovanja, Hajdukovi delegati u IO-u Županijskog saveza Nikola Koceić Bilan i Denis Kosor podnijeli su neopozive ostavke, a Koceić Bilan je optužio Šuprahu:

- Grubo je izigrao naše povjerenje i dogovor prije nego je postao predsjednik našeg saveza. Dogovorili smo se kako će Hajdukov predsjednik biti kandidat Županijskog saveza za IO HNS-a, no Šupraha je to izigrao. On nema legitimitet zastupanja Hajduka, Hajduk se povlači iz Županijskog saveza i borbu nastavlja samostalno - kazao je Koceić Bilan nezadovoljan ovakvom odlukom skupštinara. 

- Umjesto da vodimo bitke u Zagrebu, mi se gubimo u bespotrebnim bitkama na lokalnoj razini pa se ne možemo ni čuditi da je Zdravko Mamić zagospodario nogometnim institucijama u Hrvatskoj.

Šupraha negira bilo kakav dogovor.

- Nije bilo nikakvog dogovora. Kao predsjednik predstavljam sve klubove, ne samo Hajduk. Svi smo mi ovdje navijači i zagovornici Hajduka, nisu to samo njegovi zaposlenici, no mi moramo misliti i o ostalih 90 klubova u županiji. Ne znam zbog čega ova ljutnja, pa glasovanje je bilo tajno i skupštinari su svojim glasovima jasno dali do znanja koga žele za svog predstavnika - rekao je Šupraha. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cro-can 26.03.2014.

    ovi stvarno nisu normalni.

  • dica su tvoja uvik uz tebe 26.03.2014.

    šupraha- mamićev pijun, sami protiv svih!!!

  • boww 26.03.2014.

    Hahaha i opet kmecanje od strane hajduka!!!i opet im je mamic kriv.sram ga bilo kako je mogao kupit glasove dalmatinaca koji su vjerni hajduku...ha valjda im je dost izgovaranja brbica i kompanije.vec su se i dalmatincima popeli na vrh one stvari s tim svojim kmecanjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare