To je to što me zanima!

Sušić se nije vratio s avionom iz Pule, rekao da se boji letenja

KAO TURKOVIĆ Tino je uoči povratka prijavio kako se ne osjeća najugodnije u avionu te zamolio da ga puste natrag u Split kombijem, što mu je trener odobrio
Vidi originalni članak

Neuobičajeni završetak imalo je Hajdukovo gostovanje u Puli, na kojem je Hajduk doživio težak poraz (4-1). Tino Sušić nije se s ostatkom momčadi vratio avionom, nego kombijem u kojem oružar Miro Čolak vozi sportsku opremu. 

Tino je uoči povratka prijavio kako se ne osjeća najugodnije u avionu te zamolio da ga puste natrag u Split kombijem, što mu je trener i odobrio. Nema tome dugo, zbog problema s letenjem automobilom je čak i po Europi putovao još jedan igrač Hajduka, Almin Turković.

Uzrok Turkovićevih strahova bile su velike turbulencije koje je doživio u avionima dok je igrao u Japanu, pa se po povratku u Europu zarekao da više neće letjeti. Što je u pitanju kod Sušića, teško je reći, no za sada je redovno putovao s Hajdukom. Ove godine i u Estoniju i u Koper. Štoviše, s reprezentacijom BiH normalno je letio na SP u Brazil.

Je li u pitanju strah samo od malog aviona kakvim je Hajduk putovao u Pulu ili je u pitanju nešto ozbiljnije, saznat ćemo vrlo uskoro, jer Hajduk već za tjedan dana leti u Norvešku na uzvrat protiv Stromsgodseta u okviru trećeg pretkola Europske lige.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Mercedes s klasa 28.07.2015.

    ne može taj igrat ni u hajduku realno

  • konacno11 28.07.2015.

    Tino ti si svoje odletio,biće uskoro trčanje po marjanu.

  • donandres 28.07.2015.

    Kako igraju trebali su svi kombijem, da ih natrpaju kao sardine :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare