To je to što me zanima!

Susjed Luke Modrića: I cijelo Posedarje navija za Hummelsa

Branič Njemačke Mats Hummels sagradio je luksuzne vile nedaleko od kuće hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Naravno, cijelo Posedarje navija za njega
Vidi originalni članak

Nakon SP-a njemački reprezentativci odmarat će se u Posedarju, mjestu pokraj Zadra. Tamo ih je pozvao Mats Hummels (25), strijelac pobjedničkoga gola protiv Francuske. Suigračima želi pokazati svoju novu kuću.

Uz golmana Manuela Neuera i Thomasa Müllera, branič Mats Hummels najbolji je igrač Njemačke na SP-u. Zabio je dva gola, od kojih je onaj protiv Francuske gurnuo “elf” u četvrti uzastopni polufinale na SP-ima. Nešto što nijednoj reprezentaciji u povijesti nije uspjelo.

Slavilo se i u Posedarju. Svima je bilo drago zbog novog susjeda, koji se u mjesto zaljubio na prvi pogled. Njemački reprezentativac sagradio je kompleks vila na 1700 četvornih metara uz more na što je potrošio do tri milijuna eura. A stanovnici Posedarja su sretni što imaju tako poznatog sumještanina. Zapravo, dvojicu. Kuća Luke Modrića nalazi se u blizini Hummelsovih vila. A već ove sezone mogli bi biti i veliki rivali, Luka je u Realu, a sve se glasnije priča da će se Mats iz dortmundske Borussije preseliti u Barcelonu.

Hummels je u Njemačkoj junak, a prije dva dana nije mogao hodati. Viroza ga je srušila u krevet, a pritom je zarazio još šestoricu suigrača. Za Francusku se oporavio, ali uz pomoć djevojke Cathy. Dala mu je da pije sojino mlijeko i on je čudesno ozdravio. I liječnici su bili iznenađeni.

- Sojino mlijeko je moje tajno oružje protiv bolesti. Znala sam da će upaliti - rekla je Cathy Fischeri i dodala da će njezin dečko zabiti gol. Da, i zabio je.

- Hvala puno, Cathy, a sad idemo po četvrti naslov - rekao je Mats Hummels.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • It's kišing 07.07.2014.

    1700 kvadrata uz samo more... Baš me zanima kako je dobio dozvole za gradnju... i baš se bojim da je Posedarje oduševljeno...

  • Vladek78 07.07.2014.

    nek dovede i cathy da nam da malo mlijeka

  • purger ercegovacki 06.07.2014.

    svabe na svakom prvenstvu izmisle da su se razbolili, to im je taktika, te ne mogu ovo i ono izdrzat,sve same gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare