To je to što me zanima!

Susjedi, može pomoć? Stadion Napolija bez licencije za LP...

Najbliži stadion koji će sigurno zadovoljiti uvjete Lige prvaka je Olimpico u Rimu koji je udaljen 224 km, no Roma i Napoli nisu baš u najboljim odnosima i teško da će doći do te suradnje...
Vidi originalni članak

Višegodišnje zanemarivanje stadiona i odbijanje obnove je stiglo na naplatu. Napolijev stadion San Paolo nije dobio licenciju od Uefe za Ligu prvaka, i prema svemu sudeći, navijači u Napulju sljedeće sezone neće gledati najelitnije europsko natjecanje na svome stadionu. 

Uefa je odbila dati Napoliju licenciju zbog jako lošeg stanja stadiona, i plavi će morati pronaći novu destinaciju, a prema pisanju talijanskih medija, Napolitanci će utakmice Lige prvaka od sljedeće sezone igrati u Bologni. Maleni problem je taj što je taj stadion od Napulja udaljen 550 kilometara. 

Najbliži stadion koji će sigurno zadovoljiti uvjete Lige prvaka je Olimpico u Rimu koji je udaljen 224 km, no Roma i Napoli nisu baš u najboljim odnosima i teško da će doći do te suradnje. 

Ipak, postoji mala nada za navijače da će Aurelio de Laurentiis, koji je poznat kao jako škrt gazda, ipak odriješiti kesu i omogućiti obnovu San Paola koji je izgrađen 1959. godine i nalazi se u derutnom stanju. Takvim potezom vratio bi Ligu prvaka u Napulj i svi bi bili zadovoljni. Osim njegovog novčanika i bankovnog računa...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mudrac bez pameti 08.05.2019.

    Ipak mislim da je grad Rim vlasnik Olimpica i da se tu Romu najmanje pita.

  • nikolalaaa 07.05.2019.

    Šteta napoli ima vrhunsku atmosferu na utakmicama

  • Ein_zwei__Polizei 07.05.2019.

    Stadion ima požarni izlaz na način da skočiš sa 40 metara visine

Komentiraj...
Vidi sve komentare