To je to što me zanima!

Suspenzija? Haha! Messiju za 'korumpirane suce' 1500 USD

Odmah nakon objave kazne, Messi je objavio odgovor - na društvenim mrežama fotografije kako uživa s obitelji na odmoru. A predsjednik argentinskog saveza je smijenjen!?
Vidi originalni članak

Nema sumnje da se sve namješta za Brazil. Nadam se da VAR i suci neće utjecati na finale Copa Americe i da će Peru imati jednake šanse pobijediti. Ali teško... - udario je Leo Messi nakon poraza od Brazila u polufinalu i pobjede ali i crvenog kartona u meču za treće mjesto na Copi protiv Čilea.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa je nastavio:

- Nisam htio biti dio ove korupcije, nismo trebali sudjelovati u ovom nepoštovanju koje smo trpjeli tijekom Cope. Nisu nam dopustili da uđemo u finale. Korupcija, suci i ostalo spriječili su ljude da uživaju u nogometu!

ARGENTINAC JE LJUT Leo Messi odbio uzeti medalju na Copi: Neću biti dio korupcije

TVRDE ŠPANJOLCI Lionelu Messiju zbog vrijeđanja prijeti dvogodišnja suspenzija!

Brzo se počelo nagađati kako bi Južnoamerički nogometni savez (CONMEBOL) mogao suspendirati Lea, čime bi mu bilo ugroženo mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Ali jok. Ma kakvi. Leo je dobio po prstima "Nemoj tako...", te mu je CONMEBOL 'odrezao drakonsku kaznu' - 1500 dolara!

I, da, suspendiran je... na jednu utakmicu, prema pravilima, za crveni karton.

IZBORNIK BRAZILA Tite: 'Izvanzemaljac' Messi bi trebao ostati častan i u porazu

GOLMAN ČILEA OŠTRO PO LEU 'Messi, šuti i ne žali se! Osvojili ste dva Mundijala na prevaru...'

- U nogometu nekad pobijediš, nekad izgubiš, a prihvatiti ishod s poštovanjem je osnova fair playa. Isto se odnosi i na sudačke odluke. Oni su ljudi i nikad neće biti savršeni. Optužbe ukazuju na nedostatak posštovanja prema natjecanju, svim igračima koji sudjeluju u njemu i CONMEBOL-u, organizaciji koja se od 2016. neumorno trudi profesionalizirati i razviti južnoamerički nogomet - odgovorio mu je tada savez.

No, predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Claudio Tapia, koji se priključio Messiju u kritikama, smijenjen je s mjesta predstavnika u Fifi.

A koliko je Messija kazna uzdrmala pokazao je na društvenim mrežama. Čim je objavljena odluka, on je objavio - fotografije kako s obitelji uživa u odmoru.

Drugim riječima: Boli me za vas...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 25.07.2019.

    Samo 1500 dolara?

  • Ustani bane 24.07.2019.

    Samo da Brazil osvoji iduće godine u argentini, baš me zanima što bi onda messi reko Ja bih reko da je messi glavom za hajduk uvijek kad gubi neko mu je krkv, osim što ajde moramo priznati u cijelom životu izgubi utakmica ko hajduk u jednoj sezoni 😉

  • kovac7 24.07.2019.

    Sve mu uz ruku samo da sa drzavom nesto osvoji a nece nikad. Ka ni ligu prvaka nikad vise.. Zadnjih godina ga nema osim protiv malih klubova.. Sramota od igracs.. Leo Ronaldo je 1000 stepenica u svemu iznad tebe. Srami se

Komentiraj...
Vidi sve komentare