To je to što me zanima!

Rijeka u Zaprešiću: Premije iz Dinama? Ma to su budalaštine

RIJEKA U ZAPREŠIĆU Lider MAXtv Prve lige od 17 sati gostuje kod Intera. U Zaprešiću Rijeka nije pobijedila od 2007. Bijeli imaju šest bodova prednosti pred drugoplasiranim Dinamom
Vidi originalni članak

Rijeka u Zaprešiću nije slavila u posljednjih deset utakmica. Zadnji je put pobijedila 1-0 golom Anasa Sharbinija u srpnju 2007. 

- Očito u tome ima nešto. Uvijek se Rijeka kod nas muči - rekao nam je Samir Toplak, trener “Diva iz predgrađa”.

Dvaput su Riječani proteklih sezona u Zaprešiću promašivali penale za pobjedu. To je jedini travnjak u HNL-u na kojemu Matjaž Kek još nije slavio. Inter će učiniti sve da nastavi sjajni domaći niz protiv Rijeke, a Samira Toplaka ljute priče o stimulacijama i premijama.

- Pa ne igramo mi za Dinamo, nego za sebe. Želimo biti prvi koji će ove sezone pobijediti Rijeku. To je naš motiv. Kakve premije iz Maksimira? Nema govora o tome, to su budalaštine - oštar je Toplak.

Travnjak u Zaprešiću često je bio problematičan, sad bi trebao biti u dobrom stanju. Rijeka će, tvrdi Toplak, teško prokockati plus šest.

- Ako ne budu prvaci, sami su si krivi. Imaju prednost, imaju igru i atmosferu. Dinamo će teško dobiti sve utakmice do kraja - rekao je Toplak i za kraj nahvalio najboljeg riječkog igrača.

- Andrijaševiću je mjesto u reprezentaciji, i to među 11. Jedan je od naših najboljih igrača u ovom trenutku.

Polufinale Kupa: Prijenosi su na HTV-u i HNTV-u

Dinamo i Split prvu utakmicu polufinala Kupa igraju u Maksimiru u srijedu, 1. ožujka, u 16.45 sati. Prijenos te utakmice je na HTV-u i HNTV-u. Rijeka i Osijek na Rujevici počinju u 18.30 sati. Prijenos utakmice bit će na HNTV-u. Uzvrati se igraju 15. ožujka.

Hajduk nakon Istre čekaju dva velika derbija

Odličan je bio Hajduk protiv Puljana, i to je za “bile” sjajna uvertira u dvije teške utakmice koje ih čekaju u iduća dva tjedna. Hajduk će prvo iduće nedjelje od 15 sati igrati derbi s Osijekom u Gradskom vrtu, a šest dana nakon toga u Jadranskom derbiju na Poljudu gostuje prva momčad lige Rijeka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • POTPEC 26.02.2017.

    Idemo RIJEKA na novu i čistu pobjedu. Ne tribaju Vam suci ka Dinamu. Znate i možete igrati dobro i pobjediti sa bar dva gola razlike.

  • marinko2 26.02.2017.

    Zasto bi dinamo placo inter kad imaju suce

  • sarkastican 26.02.2017.

    kladim se da ce biti penal za zapresic. kucu bi stavio

Komentiraj...
Vidi sve komentare