To je to što me zanima!

Susret s 'furijom' sudi Kuipers: Već nam je prekinuo utakmicu

Kuipers je sudio kvalifikacijsku utakmicu za Euro u Francuskoj između Italije i Hrvatske u Milanu. Huligani su i tada bacali baklje na teren, a Nizozemac je bio primoren dva puta prekinuti utakmicu
Vidi originalni članak

Najbolji nizozemski sudac Björn Kuipers sudit će utakmicu posljednjeg kola grupne faze skupine D između Španjolske i Hrvatske. Utakmica 'furije' i Vatrenih igra se 21. lipnja u Bordeauxu, a ovaj potez može se nazvati 'potezom očajnika' Uefe.

Naravno, u takvoj formulaciji ne postoji negativna konotacija. Uefa je ozbiljno shvatila "huliganski terorizam" skupine hrvatskih huligana i zato je predostrožnosti radi postavila Kuipersa na mjesto glavnog suca. Realno gledano, susret Hrvatske i Španjolske je utakmica velikog rizika uzevši u obzir sva događanja u posljednje vrijeme. Stoga je Uefa odlučila upregnuti čovjeka koji već im iskustva s Vatrenima...

Naime, ugledni i renomirani sudac Kuipers sudio je kvalifikacijsku utakmicu za Euro u Francuskoj između Italije i Hrvatske u Milanu. Huligani su i tada bacali baklje na teren, a Nizozemac je bio primoren dva puta prekinuti utakmicu, koja je završila remijem 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • lstojcic 19.06.2016.

    Sad tražimo ispriku ili nešto drugo na krivom mjestu.a ne u onoj svečanoj loži punoj ljudi u istim bezprijekornim odijelima,uštirkanim kravcatama i lažnim osmijesima koji su već odavna obilježeni kao rak rana našeg nogometa,sporta,korupcijskih ikriminalnih radnji.Pa dokad će politika nedjelovati i pustiti da ovi još više rastu.

  • biberrr 19.06.2016.

    Nebino tko sudi,Španjolci su bitno jači od nas,sa limitiranim Čačićem ne možemo pobjediti Španjolsku,nesigurna obrana i igra sa jednim napadačem koji ne može zabiti,ne nudi previše optimizma.

  • nokia010 19.06.2016.

    Dobar sudija. Ovo je X ili vasa pobeda, Cacic je spremio iznednadjenje 100%. Sa Cacicem medalja je skoro pa sigurna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare