To je to što me zanima!

Susret Splita i Zagreba pratio je skaut Wolfsburga Littbarski

Inače, susret na Parku Mladeži pratio je i proslavljeni njemački reprezentativac Pierre Littbarski, koji radi kao skaut Wolfsburga. Stigao je u Split vidjeti stoperski dvojac Majstorović-Rrahmani
Vidi originalni članak

Pravo je čudo kako je utakmica Splita i Zagreba završila tek jednim jedinim golom. Nabrajajući samo stopostotone prilike trebalo je završiti barem 7-1 za domaćina. Doista je nevjerojatno što su sve 'crveni' promašili. Bagarić, Špehar i Franjić izlazili su sami pred Livakovića, a nisu uspjeli zabiti čak ni iz akcije u kojoj su četvorica išla u kontra napadu na jednog igrača Zagreba.

- Jako čudna utakmica. Što da kažem o promašajima osim da nismo bili pravi. Osam šansi smo imali, a na kraju smo strepili za rezultat što nije bilo nimalo ugodno - kazao je trener domaće momčadi Goran Sablić te dodao:

- Nadam se da će se realizacija popraviti u sljedećem kolu u Maksimiru, sigurno da je s tri boda lakše ići na Dinamo.

Gostujući trener Dražen Madunović kazao je kako se njegova momčad držala do primljena gola, a onda se potpuno raspala.

- Sve je manje šansi za bodove, svjesni smo da nam prijeti ispadanje iz lige, ali ćemo se boriti do kraja. U sljedećem kolu igramo protiv direktnog konkurenta Istre i nakon te utakmice ćemo sigurno imati bolju sliku što možemo očekivati.

Inače, susret na Parku Mladeži pratio je i proslavljeni njemački reprezentativac Pierre Littbarski, koji radi kao skaut Wolfsburga. Ako je vjerovati dobro obaviještenim izvorima, stigao je u Split uživo vidjeti stoperski dvojac domaće momčadi Majstorović-Rrahmani.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ime korisnika 20.02.2016.

    vidio je sjajnog Livakovica

  • bare000 20.02.2016.

    imao je sta i vidit sprdačina

  • jerkan23 20.02.2016.

    bolje bilo za gledat kolo zupanijske lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare