To je to što me zanima!

Svaki igrač mašta o Wembleyu, ali mi smo svjesni svoje snage!

Potencijalna utakmica sa Srbijom? Ne unosim nikakve emocije u taj dvoboj, ako i dođe do tog obračuna, nema potrebe za dizanjem tenzija. To je suparnik kao i svaki drugi...
Vidi originalni članak

Bruno Petković je suparnike 'vatrenih' na Europskom prvenstvu saznao u Puli. Dinamo je u prvenstvenom ogledu svladao (2-1) Istru, a a hrvatski reprezentativac je pobjedu svoje momčadi pratio s klupe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sigurno da smo dobili teške suparnike, ali na kog da smo naletjeli opet bi bilo jednako teško. Engleska je jako neugodna momčad, vidjeli smo to i u Ligi nacija, imaju stvarno odličnu momčad. Češka? Iskreno, i nisam vidio neku preveliku razliku u kvaliteti u tom trećem potu - kaže Bruno Petković, pa nastavlja:

- A tko god nam bude četvrti suparnik, idemo bez kalkulacija, na pobjedu. Svjesni smo svoje snage. Otvaranje na Wembleyju? To je jedan od stadiona na kojem svaki igrač mašta nastupiti, a ja tamo nisam nikada zaigrao. Meni je osobno svejedno gdje se igra, tako razmišljaju i drugi igrači. Nadamo se da će i u Londonu biti puno naših navijača koji nas uvijek i svugdje prate u velikom broju.

Četvrti suparnik vam može biti i Srbija?

- Ne unosim nikakve emocije u taj dvoboj, ako i dođe do tog obračuna sa Srbijom, nema nikakve potrebe za dizanjem tenzija. To je suparnik kao i svaki drugi - završio je Petković.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mthesecond 01.12.2019.

    Bojim se za Petkovica,nije kapacitet za te velike utakmice,pojeli bi ga,"utopili" na Euru..Vidjet cemo kakvim ce se pokazati..Nadam se da cemo imati I boljih rijesenja..

  • Panac 01.12.2019.

    Opet sa ovakvim prepotentnim izjavama... obiti će se o glavu...i razočarat će nas ( ko Dinamo protiv Atalante ) Istina,prvenstvo je još daleko... ali pokazat će se "limitiranost " Dalića.... "kiksevi" tj gubljenje bodova u kvalif. 1. poraz ! od mađara nakon našeg vodstva se ne smije dogoditi ! 2. Izgubljena 2 boda protiv Azera 3. Izgubljena 2 boda protiv welsa ... nisu slučajni ...Da smo osvojili još barem 5 bodova više... bili bi nosioci umj Ukrajne Daj bože da griješim... ali čim visoko poletimo... padamo ko kruške

  • DANIJEL 🐶 01.12.2019.

    Čini mi se da će otič na prvenstvo prepotentni i napuhani zbog prošlog svjetskog i kao takvi neće dati maximum a tada imamo problem i sa prosječnim ekipama, uvijek je tako. Na svjetskom smo bili skromni, ponizni sa posljednjom kapljom znoja ostavljenoj u svakoj tekmi osim sa Portugalom, čim smo počeli filozofirat došlo je otrežnjenje. Mi samo znamo igrat na 100% kao da moramo 0:3 nadoknadit i tako cijelu tekmu, svaki ostali pristup je PORAZ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare