To je to što me zanima!

Sve ima svoju granicu: Tudor ima još dvije prilike za spas

Niti jedan trener Hajduka još nije preživio sedam utakmica bez pobjede. Igor Tudor nanizao ih je upravo toliko i sada ima još samo dvije prilike da se spasi na klupi
Vidi originalni članak

Serija od sedam utakmica bez pobjede podijelila je igrače, navijače i vodstvo Hajduka na one koji su za i one protiv smjene Igora Tudora. Trener će momčad voditi na gostovanju kod Istre 1961 i u derbiju s Rijekom, a nakon toga...

Nije novost kako je puno nezadovoljnih igrača u Hajdukovoj svlačionici, kao što nije novost ni da su neki članovi Nadzornog odbora tražili smjenu trenera. No novost je da su, nakon remija u gradskom derbiju, i navijači digli glas protiv ovakvog Hajduka.

- Sve ima svoju granicu, pa tako i naše strpljenje - poručili su igračima i treneru.

Tudor je otvorio previše frontova da bi iz cijele priče izašao neokrznut, a posao je zadržao isključivo jer sportski direktor Goran Vučević u ovom trenutku, uoči dvije neugodne utakmice, nije spreman ponuditi boljeg kandidata.

- Nismo za smjenu samo radi smjene, no podržat ćemo svaku vašu odluku, pa tako i novog trenera - poručili su sportskom direktoru Vučeviću nadzornici, koji u nedostatku rezultata ultimativno traže više minuta za mlade igrače, čemu se Tudor opire, smatrajući da moraju igrati najbolji.

U novijoj povijesti Hajduka niti jedan trener nije preživio na klupi sedam utakmica bez pobjede – osim Igora Tudora. Zadnji put kad je Hajduk nizao ovako loše rezultate, a bilo je to u jesen 2009. godine, tadašnji predsjednik Svaguša nije imao milosti, na klupi su se u sedam utakmica izredali Miše, Kalinić, Španjić i Reja. Da stvar bude zanimljivija, ni Reja nije izdržao do kraja sezone, na koncu je osvajanjem Kupa stvar spasio peti - Stanko Poklepović. 

Aktualno vodstvo ne želi ponavljati pogreške iz prošlosti i mijenjati trenere kao na traci, no ako izgube strpljenje s Tudorom, možda i pronađu trenera koji će nešto napraviti u Kupu, jedinom natjecanju u kojem Hajduk još ima šansu za spas sezone.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • Glasaj za HSP1861 22.09.2014.

    Neće ni jednu dobiti istru nije dobio 5 godina a rijeka je previše jaka.

  • dazoh 22.09.2014.

    Hajduk i reprezentacija Hrvatske imaju jednako sposobne trenere samo što jedan glumi čovjeka iz naroda a drugi i njegov brat također pokušavaju glumiti gospodu.

  • gospon fulir 22.09.2014.

    Nije Tudor neki trener i fakat zaslužuje otkaz, ali i ova uprava hajduka je blago rečeno smiješna. Forsiraj mlade igrače, a dovode mu Mezgu, Gotala i Milevskog ha ha ha. Pa mislilm, nek se odluče kaj hoče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare