To je to što me zanima!

Sve je riješeno: Osijek otkupio Nejašmića, 'bilima' milijun eura

'Dao sam zeleno svjetlo za otkup njegova ugovora od Hajduka. Taj posao trebamo odraditi do svibnja, ali vjerujem kako će to biti učinjeno i ranije', govorio je Nenad Bjelica, a posao s Nejašmićem su sad završili
Vidi originalni članak

Darko Nejašmić (23) potpisao je u lipnju 2021. godine s Hajdukom ugovor do 2024. godine te je tad otišao na posudbu u Osijek, a već je više puta Nenad Bjelica spominjao da veznjaka želi u Osijeku ne samo na posudbi - to je sad i realizirao.

OMILJENI HAJDUKOVAC Livaja: Usrećit ćemo navijače, prave stvari tek nas čekaju

Kako nam je potvrđeno, klubovi su sve dogovorili te će u petak stići i službena potvrda transfera. Podsjetimo, Nejašmić je za Hajduk odigrao 69 utakmica u kojima je zabio tri gola, ali kasnije je naišao na neke probleme pa je sreću odlučio potražiti u Osijeku. Tamo se nametnuo u stožernog igrača.

Ove je sezone odigrao 31 utakmicu za Osječane, zabio tri gola i jednom asistirao.

- Dao sam zeleno svjetlo za otkup njegova ugovora od Hajduka. Taj posao trebamo odraditi do svibnja, ali vjerujem kako će to biti učinjeno i ranije. Za mene njegove igre nisu nikakvo iznenađenje jer znao sam da ima kvalitetu i zbog toga smo ga i angažirali. Nakon što ljudi iz kluba odrade otkup ugovora, Nejašmiću će početi teći trogodišnji ugovor s Osijekom - rekao je nedugo Bjelica.

Tako će na Maksimir istrčati pod ugovorom s Osijekom u lovu na pobjedu i kompliciranje stvari u utrci za naslov prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Idi na 24sata

Komentari 174

  • Hrvatska <3 06.05.2022.

    Ovo je doslovno s magarca na konja

  • Tko sere [Blokiran] 06.05.2022.

    Dobro je da smo ih se riješili.

  • prcam_kompleksase_sa_24h 06.05.2022.

    jel mu tatica doručak jutros na kruv namaza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare