To je to što me zanima!

Sve je spremno za ATP Umag; Ćorić: To je moj najdraži turnir

Iza mene je jako dobra godina, odlično se osjećam i vjerujem da mogu daleko u turniru, uz malo sreće i dosta potpore umaške publike, najavio je Borna Ćorić...
Vidi originalni članak

Još je samo nekoliko dana ostalo do početka najstarijeg hrvatskog ATP-turnira, 26. izdanja Croatia Opena u Umagu. Najjači je hrvatski adut Zagrepčanin Borna Ćorić, koji od ponedjeljka ima novi najbolji ranking karijere, broj 37.

- Konkurencija je u Umagu ponovno izuzetno jaka, čemu se jako veselim jer mi je ovo najdraži turnir s kojim ću, zbog svojih prvih pobjeda na ATP-touru, sigurno ostati povezan cijelu karijeru - rekao je mladi hrvatski tenisač na konferenciji za novinare.

Osim Ćorića, u glavnom ždrijebu umaškog turnira naći će se i Mate Delić te Toni Androić, koji su dobili pozivnicu organizatora.

- Iza mene je jako dobra godina, odlično se osjećam i vjerujem da mogu daleko u turniru, uz malo sreće i dosta potpore umaške publike - zaključio je Borna.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • efteling 15.07.2015.

    ATP Umag je za mene simbol hrvatske gluposti....Djokovic je bio redovan dok mu niste pokusali jahtu oteti...Po obicaju,trenutni profit a sto bi znacilo za Hrvatski turizam da se samo pojavi i izgubi u prvom kolu?

  • strmi007 15.07.2015.

    Sretno

  • DoridDragović 15.07.2015.

    ono sto je Rafi Madrid,Federeru Basel to te i treba biti Umag!!!!!!! ima teskih protivnika,ali bogati nemozes biti najbolji igrajuci protiv 100 -og igraca svijeta!! ajmo Borna

Komentiraj...
Vidi sve komentare