To je to što me zanima!

Dagestanac odlazi neporažen! Uspavao Gaethjea pa zaplakao

Gaethje je u par navrata opasnim udarcima zaprijetio Khabibu Nurmagomedovu, ali Khabib je zamalo i krajem prve runde nakon rušenja svladao Amerikanca
Vidi originalni članak

Khabib Nurmagomedov svladao je Justina Gaethjea i tako nastavio sa svojim povijesnim nizom bez poraza!

Oba borca u borbu su ušla dosta oprezno, a Amerikanac je ritam pokušao nametnuti low kickovima. Uspio je podijeliti i par direkta u glavu Dagestanca, no Khabib ga je ipak onda krenuo rušiti! 

Krajem prve runde to se isplatilo, no Amerikanca je ipak spasio kraj runde! U drugoj rundi krenula je druga priča...

Khabib je opet počeo rušiti Amerikanca u drugoj rundi, a potom je na parteru trokutom zahvatio Gaethjea i okončao borbu. Amerikanac je tapkao nekoliko sekundi, no sudac na prvu to nije primijetio! Izgledalo je kao da ga je Khabib nakratko i uspavao, a onda je uslijedio prekid!

Khabib je nakon svega toga pao na pod i zaplakao. Sjetio se preminulog oca kojem je obećao - ovo mu je bila zadnja borba u UFC-u!

Idi na 24sata

Komentari 50

  • TH1959 25.10.2020.

    Razbuco ga ko krmak masnu vrecu

  • Pitt Bull 24.10.2020.

    Respekt Kabib. I ja bi teško izišo na kraj s tobom.

  • Gaystapo 24.10.2020.

    Gaethje je izvrstan borac, ali Khabib je jedan jedini. Takvo što se rađa jednom i nikad više. Na stranu i snaga i vještina, taj čovjek ima nešto u glavi, nekakav mindset koji ga tjera naprijed i ne postoji ništa na svijetu što bi ga zaustavilo. Imam dojam da ga pogodiš zoljom da bi i dalje napadao. Lik je unikat. Ali ono što me posebno dojmi kod njega je njegov respekt prema ocu i majci i poštivanje obećanja koje je dao. Respekt Khabib.

Komentiraj...
Vidi sve komentare